Skelterbanden Holland 

Skelterbanden Holland DE GOEDKOOPSTE EN SNELSTE LEVERANCIER

Skelterbanden Holland 

Verzenden binnen Nederland

Vanaf Tot  Tarief
0,00 kg 0,4 kg € 5,95
0,4 kg 10,00 kg € 8,95
10,00 kg 30,00 kg € 10,95


0 - 0,4 kg € 5.95
 dat is het tarief voor een brievenbus pakket. Daar zit bijvoorbeeld 1 binnenband in. Bespaar verzendkosten en bestel meerdere binnenbanden tot 10 kg in het pakket tarief.
0,4 kg - 10 kg € 8,95 Daar verzenden wij een band in vanaf het formaat wat niet in een brievenbus doosje past. Bijvoorbeeld een buitenband, maar een set van 4 complete en opgepompte wielen of 6 binnen en buitenbanden past ook in dit verzend tarief.
10 kg - 30 kg € 10,95 Dit tarief is als u grotere bestellingen plaatst. Vanaf bijvoorbeeld 4 complete wielen tot 30 kg (12 wielen)
30 kg - ...  Bij grote orders overleggen wij met u. Wij denken altijd in het voordeel van de klant. Zo voordelig en logisch mogelijk verzenden. 
Dit is een kleine omschrijving over hoe de verzendkosten tot stand komen. Heeft u een vraag hierover neem dan contact met ons op. 

Levertijd

Heb je op werkdagen voor 17:00 uur en op Zaterdag voor 13:00 uur je bestelling geplaatst en betaald, dan zal PostNL de bestelling de volgende werkdag bij je thuis afleveren. De Track & Trace ontvang je per e-mail op het moment dat je bestelling aankomt en gescand wordt op het eerste sorteercentrum van PostNL. Normaal gesproken is dat na 19:00 uur op de werkdagen. PostNL bezorgt op maandag t/m zaterdag. Bestelling in het weekend worden maandag verwerkt en bezorgt op dinsdag.

Via https://jouw.postnl.nl/#!/track-en-trace/zoeken kan je zien waar je pakket is. Meestal staat erbij hoe laat het pakket geleverd wordt.

Heb je gekozen voor betaling via overschrijving of vooraf per factuur, dan wordt het pakket bij PostNL aangeboden als het bedrag bij ons op de rekening is bijgeschreven.

Bezorger gemist?

Als u niet thuis bent probeert de bezorger het pakket eerst af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een bericht voor u achter. We komen standaard de volgende werkdag nogmaals langs met uw pakket. U kunt ook zelf een tijd- of plaats kiezen na de eerste keer. Dit kan met de code op het bericht die de pakketbezorger achterlaat. U kunt uw keus tot 22:00 uur aan ons doorgeven. Na twee keer aanbieden bij uw adres, ontvangt u een briefje in uw bus met erop de locatie waar u uw pakket kunt afhalen.

 

Verzenden Europa

Land Vanaf Tot  Tarief
Belgie 0,00 kg 30 kg € 11
Duitsland 0,00 kg 30 kg € 11,50
Luxemburg 0,00 kg 30 kg € 14,00
Frankrijk 0,00 kg 30 kg € 17,50

Wij verzenden naar elk europees land. Staat uw land hier niet bij? Neem contact met ons op voor de tarieven. Voor levertijd buiten Nederland kijkt u bij uw landelijke bezorger op de website voor levertijden. 

Wij streven ernaar uw bestelling dezelfde dag te verzenden. In een enkel geval kan het voorkomen dat wij door onvoorziene omstandigheden niet in de mogelijkheid zijn om uw pakket te versturen. Wij nemen dan contact met u op.