You need to enable JavaScript to use the communication tool powered by OpenWidget

Antilek massief steekwagenwiel 3.00-4 As 25mm

18,50

Artikelnummer: W1024

Ontdek het robuuste massief antilek wiel, perfect geschikt voor steekwagens, bolderkarren en verschillende transportmiddelen. Dit wiel is voorzien van een solide kunststof velg met een rollager en een massieve PU-band, waardoor bandenplakken tot het verleden behoort.

Met een bandenmaat van 3.00-4 (260×85), een asgat van 25 mm diameter en een lengte van 75 mm, biedt dit wiel eenvoudige montage. Speciale doppen zijn beschikbaar voor moeiteloze bevestiging op de as, mits er nog 2 mm ruimte beschikbaar is na montage.

Voor een nauwkeurige afstemming op uw voertuig, meet zorgvuldig de aslengte en -diameter. Let op dat het vermijden van langdurige belasting op de wielen belangrijk is om de vorming van deuken te voorkomen. Het wiel kan tot 100 kg dragen en heeft een maximale snelheid van 5 km/u.

Beschrijving

Het hart van dit wiel is een solide kunststof velg, zorgvuldig vervaardigd voor duurzaamheid en stabiliteit. Het rollager zorgt voor soepele rotatie en minimaliseert wrijving, terwijl de massieve PU-band uitzonderlijke grip biedt zonder het gedoe van periodiek onderhoud of reparaties. Bandenplakken behoort definitief tot het verleden met deze solide PU-band.

Met een bandenmaat van 3.00-4 (260×85) en een stevig asgat van 25 mm diameter en 75 mm lengte, is de installatie van dit wiel moeiteloos. Voor extra gemak zijn speciale doppen beschikbaar om het wiel veilig en stevig op de as te bevestigen, zolang er nog 2 mm ruimte beschikbaar is na montage.

Om ervoor te zorgen dat het wiel perfect past bij uw voertuig, raden we aan om de aslengte en -diameter nauwkeurig te meten. Het vermijden van langdurige belasting op de wielen is belangrijk om deuken te voorkomen, dus zorg ervoor dat uw voertuig niet zwaarbeladen blijft staan na gebruik. Dit wiel kan een indrukwekkend draagvermogen van 100 kg aan en heeft een maximale snelheid van 5 km/u.

Met zijn diamantprofiel en solide constructie is dit wiel niet alleen een betrouwbare keuze voor uw voertuig, maar het biedt ook een vleugje gemoedsrust, wetende dat uw reizen soepel en probleemloos zullen verlopen. U hoeft alleen maar te meten, monteren en genieten van de verbeterde prestaties en duurzaamheid die dit massief antilek wiel biedt.

Specificaties

Extra informatie

Gewicht 1,2 kg
Bandenmaat

3.00-4

As gat Ø mm

25

Naaflengte mm

75

Inch

4

Profiel

Ruit

Type band

Massief

Band breedte mm

75

Band diameter mm

250

Velg

Kunststof

Draagvermogen kg

100

Lager

Naaldlager

Maximale snelheid

5 km

Gerelateerde producten

Andere suggesties…

  • Aanbieding! Wiel 3.00-4 25 mm as steekwagen bolderkar

    Steekwagenwiel / bolderwagen wiel Ø 25 mm asgat 3.00-4 (260×85)

    21,00
  • bolderkarwiel 3.00-4 (260x85)

    Steekwagenwiel / bolderkarwiel 3.00-4

    8,95
  • Camouflage leger zeil 2 x 3 meter 6 vierkante meter

    Camouflage afdekzeil 2 x 3 meter 6m2

    8,95