You need to enable JavaScript to use the communication tool powered by OpenWidget

band + binnenband 4.10/3.50-5

19,95

Artikelnummer: T1029A14

Set met 1 buitenband en 1 binnenband in de bandenmaat 4.10/3.50-5. Deze binnenband heeft een haaks ventiel. Dat is een ventiel met een bochtje erin. Zodat u gemakkelijk de band kunt oppompen.

Beschrijving

De bandenmaat 4.10/3.50-5 wordt typisch gebruikt voor verschillende soorten kleine voertuigen en uitrusting, waaronder:

  1. Grasmaaiers: Veel grasmaaiers, vooral die met kleinere tot middelgrote maaibreedtes, gebruiken banden van deze maat voor stabiliteit en tractie tijdens het maaien.
  2. Tuintractoren: Sommige kleinere tuintractoren en zitmaaiers maken gebruik van banden van deze maat voor grasverzorging en lichte taken in de tuin.
  3. Kruiwagens: Sommige kruiwagens zijn uitgerust met banden van deze maat om het transport van materialen zoals vuil, grind en tuinafval mogelijk te maken.
  4. Handwagens: Kleine handwagens, gebruikt voor het verplaatsen van lichte ladingen in tuinen, magazijnen of bouwplaatsen, kunnen ook banden van deze maat hebben.
  5. Scootmobielen maken ook gebruik van banden in deze maat. Ons advies is om deze banden bij een gespecialiseerde scootmobielenwinkel te bestellen, omdat ze zijn vervaardigd van een speciaal rubber dat is afgestemd op de vereisten van scootmobielen, zoals gewichtsverdeling en de behoefte aan een kleine draaicirkel. Hierdoor slijten deze banden sneller dan standaard banden, maar bieden ze optimale prestaties voor scootmobielen. Veel wederverkopers en incidentele scootmobielgebruikers hebben positieve ervaringen met onze banden en schaffen deze regelmatig aan.

Deze banden zijn over het algemeen ontworpen voor lage snelheden en lichte belastingen, en ze bieden goede tractie op verschillende soorten terrein, van gras tot verharde oppervlakken.

Specificaties

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Bandenmaat

4.10/3.50-5

Draagvermogen kg

180

Maximale snelheid

15

Inch

5

Ventiel

Gebogen / krom

Profiel

Noppen

Band breedte mm

87

Band diameter mm

294

Druk

4 PR

Type band

Luchtband

Gerelateerde producten

Andere suggesties…

  • Aanbieding!

    Kruiwagenwiel massief anti-lek kunststof velg 4.80/4.00-8

    26,50
  • starlock snelborgkap snelborger dop

    Starlock, snelborger met kap, afdekdop, dop 16 mm Ø

    1,05
  • Camouflage leger zeil 2 x 3 meter 6 vierkante meter

    Camouflage afdekzeil 2 x 3 meter 6m2

    8,95
  • Binnenband 3.00-4 met gebogen ventiel

    Binnenband 4.10/3.50-5 gebogen ventiel

    8,50