Skelterbanden Holland 

Skelterbanden Holland DE GOEDKOOPSTE EN SNELSTE LEVERANCIER

Skelterbanden Holland 

rssFeed

Blogarchief

20-05-2019 11:11
Skelterwiel kiezen

As opmeten van de skelter...

09-12-2018 15:38
Bijna kerst :P

De mooiste tijd van het jaar..

12-07-2018 16:18
Project wooden walkbike

Een houten loopfiets met de hand gemaakt door een klant, een geweldig project!

23-12-2017 14:05
Feestdagen!

Als eerste willen wij onze klanten bedanken voor het vertrouwen in onze webwinkel. Het was een geweldig jaar...

Goedenmorgen! 

Heeft u een mammoetskelter? En de band is lek? Dan heb ik hier voor u verschillende opties....

03-10-2017 08:49
Auto ventiel

Heeft u binnenbanden besteld en bent klaar om deze te monteren? Let dan op dat er een bovenkant en onderkant is bij een binnenband. Met een krom ventiel is het beter zichtbaar door het bochtje....

Bent u banden plakken ook zo zat? Wij verkopen anti lek wielen in verschillenden maten....

24-07-2017 10:46
Hondenshow

Vanmorgen een klant gesproken die met zijn prachtige shihtzu naar hondenshows door heel Nederland gaat. Voor deze shows is hij een showkar of showwagen nodig. Dit is een bench......

Welk kruiwagenwiel ben ik nodig? 

Dat ligt eraan wat u gaat vervoeren. Gaat u stenen vervoeren dan is t beter een stevig wiel te nemen. Deze met een metalen velg en luchtband, de luchtband omdat deze een betere demping heeft. Wat ook kan is een anti-lek kruiwagenwiel. Wij bieden er twee aan maar voor het vervoeren van stenen zou ik dan toch voor dit kruiwagenwiel gaan ten eerste de metalen velg, deze kan meer gewicht hebben. En ook omdat dit PU materiaal zachter is dan het gele anti-lek kruiwagenwiel. De kruiwagenwielen worden compleet geleverd met asje van 12,7 cm lang en bouten, ringen en schroeven. 

   

 

Op de filmpjes ziet u de anti lek kruiwagenwielen. Ze worden gedemonteerd om u te laten zien wat u allemaal geleverd krijgt bij deze kruiwagenwielen als u ze bestelt

Wij leveren de kruiwagenwielen met luchtbanden opgepompt bij u af. U hoeft het wiel alleen nog maar op uw kruiwagen te monteren.

Groet

 

23-06-2017 13:53
Aslengte en doorsnee opmeten

Hoe meet ik de as van mijn skelter, bolderwagen of steekwagen op?


Wilt u weten of uw wiel op de as van uw skelter, steekwagen, kruiwagen of elk andere apparaat past? Kijk dan even ons filmpje op ons Youtube kanaal hoe de as van de skelter wordt opgemeten. Het wiel wordt er eerst afgehaald. Dan wordt de lengte opgemeten. In dit geval is het 75 mm. En dan de doorsnee, deze is 20 mm. Hieronder kunt u het zien : 

Makkie :)

 

23-06-2017 13:15
Band opppompen


U heeft uw bestelling ontvangen, uw banden op de velgen gezet en nou komt het. Hoe pomp ik mijn band op? Het ventiel op bijna al onze binnenbanden zijn voorzien van een autoventiel. U hoeft vanaf nu niet meer naar de benzinepomp te rjden om de skelterbanden op te pompen. U kunt dit dingetje bijbestellen. U draait hem op het ventiel tot het niet verder kan, en dan zet u de fietspomp erop en pompen maar! Kijkt u even naar het instructiefilmpje op ons youtube kanaal. Gemak idient de mens. Skelterbanden Holland Dedemsvaart houdt ervan om het voor u gemakkeliker te jmaken. Heeft u tips of opmerkingen? Laat deze dan achter onder het bericht.

 

Groet

24-05-2017 20:22
As opmeten


Wij hebben een filmpje gemaakt van het opmeten van de as van een skelterwiel. Deze instructiefilm laat zien hoe gemakkelijk het is. En het helpt u bij het plaatsen van de juiste bestelling. Op het filmpje ziet u dat eerst de doorsnee van de as wordt opgemeten. Dat is in dit filmpje 2 cm. Erna wordt de rolmaat door het asgat gestoken. En precies gemeten hoe lang het asgat is van de ene naar de andere kant van het gat. In dit geval is dat 7,5 cm. 

Kijkt u zelf maar even : 

Komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Wij willen graag dat u de goede wielen bestelt. En dat u er niet mee komt te zitten dat u ze retour moet sturen. Dus bel of mail ons bij twijfel. Wij staan voor u klaar!

Groetjes

 

24-05-2017 11:59
Skelterband vervangen

Ineens is t weer zover. de skelter wordt uit de schuur gehaald, en de band is lek. Als u de skelterband wilt vervangen, kijkt u dan eerst even ons instructiefilmpje. U laat eerst de band leeglopen. Dat gebeurt op het filmpje met een gereedschap. Als u deze niet heeft dan kunt u het pinnetje in het ventiel indrukken en tegelijkertijd de lucht uit de skelterband laten lopen. 

 

U haalt de binnenband uit de skelterband en dan haalt u de buitenband van de velg af. Een kind kan de was doen :-)

Als u uw oude band eraf haalt dan gaat dat iets minder soepel ;-) U kunt dan de band eraf snijden. En bij een tubeless band kunt u het ventiel uit het gat halen door het bolletje eraf te snijden. Of u trekt het ventiel met een tang uit het ventielgat.

Groetjes

 

24-05-2017 09:12
Skelterbanden

Het mooie weer is eindelijk gekomen! De zon schijnt volop! Dit weekend stijgt de temperatuur zodanig hoog dat je wel buiten MOET spelen :) 

Nou zullen de skelters ook wel weer tevoorschijn komen. En het kan maarzo dat de skelterbanden lek zijn. Nou wil het geval dat wij deze verkopen in onze webshop. Losse banden voor uw skelterwiel. Maar ook complete skelterwielen, en deze worden dan opgepompt afgeleverd zodat u daar i.i.g niet mee zit. U kunt ze meteen op de skelter zetten, en rijden maar! Hoe weet u welke maat skelterbanden u nodig bent? Ten eerste gaat het om de bandenmaat, deze staat op de buitenband van uw skelter. ziet u de cijfers ?

  Deze cijfers of een combinatie ervan geeft de bandenmaat weer. Er kunnen ook hele andere cijfers op staan. Dan betreft het een andere bandenmaat. Hebben wij misschien uw maat er niet bij staan? Neem dan even contact op. Wij zorgen ervoor dat u de goede bandenmaat vindt.

Wat ook van belang is, is de as diameter en lengte. U ziet op t filmpje hoe de as opgemeten wordt. 

Om de lengte van de as op te meten, steekt u het meetlint door het gat en kijkt hoe lang dit asgat is. Met deze gegevens komen wij een heel eind samen.:)

 

 

Tijdelijke skelterbanden aanbieding : 

skelterbanden aanbieding 

Klikt u op de afbeelding voor de aanbieding. 

Groetjes

Goedendag beste lezer,

Dagelijks ontvangen wij mailtjes, telefoontjes, whatsapp en chatberichten van klanten die op zoek zijn naar een specifieke bandenmaat. Dat is voor ons geen probleem. Wij helpen de mensen graag, en gaan dan meteen op zoek. Zo hebben wij ons assortiment al flink uitgebreid de laatste weken. En we're still going! Heerlijk vinden wij dat, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Er zijn zoveel apparaten, gereedschapskarren en wagens voor bijvoorbeeld in de fruitteelt, of op de boerderij. Bij ons op t plattelaand hebben ze zelfs bijnamen voor de karren. Zo hoorde ik pas dat een "tuintrekker" een zitmaaier is. 

Bij de nieuwe trend inklapbare bolderkar, was niet echt gedacht aan het vervangen van het bolderkarwiel als deze lek is. De standaard maten passen daar meestal niet op. Wij hebben daarom recent dit bandje toegevoegd. Voor een schappelijke prijs. Zodat de banden van uw mooie voordelige bolderwagen ook voordelig vervangen kunnen worden.  

Dit was het voor nu. Wij gaan ons gras maaien met de zitmaaier met nieuwe banden van onszelf. Dit is natuurlijk de beste test. Wordt vervolgd....

Groetjes

Een skelter kan een wiel hebben met een vierkant asgat. Deze dient vaak voor de aandrijving van de skelter. Of heeft een functie als vrijloop. Het vierkante asgat kan verschillende afmetingen hebben. 2,5 cm x 2,5 cm of 3 x 3 cm. Wij verkopen 2,5 x 2,5 cm. Deze vindt u hier. Heeft de vierkante as een andere afmeting, dan kunt u t beste uw velg weer gebruiken. En dan een losse binnen en buitenband op uw velg zetten. Dit is de voordeligste oplossing voor u. Hier vindt u een set wielen waarvan 3 met ronde as en 1 losse binnen en buitenband klik. Heeft u nog vragen hierover bel ons of mail ons! Wij helpen u graag.

11-03-2017 09:29
Chatten

Wij hebben een chatfunctie op onze website. Rechtsonderin uw scherm ziet u in het groen staan "chat met ons" als u daar op klikt komt u in contact met een van onze medewerkers. Bent u onze website www.skelterbanden.info aan het bekijken op uw mobilele telefoon dan kunt u onderaan uw scherm de groene chatbutton vinden. Zijn wij even voor u aan het inpakken of de juiste bandenmaat aan het zoeken dan kan het event duren voordat wij antwoorden, laat dan een berichtje voor ons achter. Wij helpen u dan zo snel mogelijk. 

Jaaaaa!!!!

Onze website is herkeurd door de Stichting Webshop Keurmerk. Dit werd ons vanuit de stichting aangeboden, om boetes van het ACM te voorkomen Wij willen graag aan de regels voldoen. Dus onze website www.skelterbanden.info is helemaal up to date! Wij zijn er trots op! Wij hebbenen ons beleid w.b.t. garantie goed voor elkaar. En hebben dat nu ook duidelijk vermeld. Zie hier : KLIK

Nou voor nu laten wij het hierbij om weer vol gas voor u aan de slag te gaan.

Fijn weekend!

 


De drukke kerstperiode is weer aangebroken! Wij streven ernaar om ondanks de grote kerst drukte uw pakket op tijd te bezorgen. Het verzenden van de pakketten vindt plaats zoals u van ons gewend bent.

Wij wensen u goede feestdagen en een rollend en succesvol 2017 toe!

Rollende groetjes,

Banden Blogger

 

02-11-2016 14:02
Maatvoering bandenmaat

De maatvoering van skelterbanden, skelterwielen, bolderkarwielen, steekwagenwielen, kruiwagenwielen, kruiwagenbanden, binnen- en buitenbanden kan verschillend op de band staan. Maar toch dezelfde maat zijn. De maat staat afgedrukt op de buitenband.

Voorbeeld bandenmaat 12½ x 1.75 x 2¼ 

 

Dit is een greep uit de mogelijkheden wat er op de band kan staan. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op.

Rollende groetjes

Banden Blogger

31-10-2016 20:53
Webshop Keurmerk logo!

Wij hebben het keurmerk!

En daar zijn wij trots op. Onze webshop voldoet aan alle voorwaarden van Webshop Keurmerk. Dit geeft extra vertrouwen voor u als klant. Controle op webshops is natuurlijk goed. Zodat wij niet zomaar wat doen met z'n allen. Wij nemen het uiterst serieus. En zullen het keurmerk met trots op de site zetten. Dit zijn enkele punten die op de site staan van Webshop Keurmerk :

  • U veilig kunt betalen
  • U zeker weet bij welk bedrijf u winkelt
  • Uw privacy gewaarborgd is
  • Er sprake is van een onafhankelijke geschillenbemiddeling
  • De Keurmerk-code door een winkel moet worden nageleefd
  • U een afkoelingsperiode van 14 dagen heeft

Wij wilden dit goede nieuws even met u delen!

Rollende groetjes

Banden Blogger

Bandenmaat 16x6.50-8

Wist u dat?  Er op de velgen van skelterwielen met deze bandenmaat een andere band met een andere maat past! Dat zijn banden uit deze categorie. De maat 4.80/4.00-8. Het voordeel als u deze banden op uw velg zet, is dat uw kind minder zwaar hoeft te trappen. En natuurlijk een prijsvoordeel, zie de aanbieding. Een goed bericht over skelterbanden op deze druilerige zaterdagmorgen.

Rollende groetjes

Banden Blogger

14-10-2016 14:07
Contact met ons

Goedendag, 

Wij vinden het belangrijk dat u met uw vragen altijd bij ons terecht kunt. Aangezien de juiste wielen voor uw skelter vinden niet altijd even gemakkelijk is. Waar moet je op letten? Welk wiel past op mijn skelter? Welke binnenbanden ben ik nodig voor mijn bergskelter? Ik heb een mammoetskelter met lekke banden, welke banden passen erop? Er staat op het rubber : 400-4. Moet er een binnenband in mijn buitenband? 

Zo maar een greep uit allerlei vragen die ons dagelijks gesteld worden. En wij met plezier beantwoorden. En wel zo snel mogelijk! U kunt ons bellen. op telefoonnummer 0623124134. Whatsappen kan ook!

Vooral 's nachts geven wij de voorkeur aan email ;) dus mailt u naar : info@skelterbanden.info

Op de website zit een chatfunctie. Rechts onderin beeld. Een groen vakje. Klik erop en praat met ons. 

M.a.w. Wij zijn eigenlijk 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar voor uw vragen. Best leuk toch!

Rollende groetjes

Banden blogger

 

Heeft uw skelter een wiel met een vierkant asgat? 1 van de achterwielen. Deze is voor de vrijloop of aandrijving.

Als u daar een nieuw wiel voor wilt bestellen. Maar de as dan even op. Lees: het vierkante blok waar u het wiel opschuift. De doorsnee kan 2,5 cm x 2,5 cm zijn. Maar ook 3cm x 3cm zijn. En ook even opmeten hoe lang de as is. Vanaf t begin opmeten, tot aan de plek waar t wiel tegenaan komt.

Er zijn veel verschillende skelters. Mammoetskelters, bergskelters, Wij weten niet welke afmiting bij een merk of type hoort.

Heeft u nog vragen neem contact met ons op

Rollende Groetjes

Banden Blogger

 

                                        

05-10-2016 10:50
As opmeten van uw skelter

As Opmeten klinkt zo simpel. Dat is het ook. Als je weet wat je wilt opmeten.

De as is de pen waar u het wiel opschuift.

Dus het gaat als volgt. U haalt het wiel af van uw mamoetskelter of bergskelter. Deze zit vast met een schroef. Soms wil hij niet goed los. Dan wil een tikje met een hamer. Of een nachtje laten staan met wd-40 erop.

Als het wiel eraf is pakt u uw meetlint. En meet dan vanaf de rand waar t wiel tegenaan schuift. Tot aan t eind van de as.  

Dan meet u de doorsnee van de as. De dikte van de as dus. Deze meet u door t lint er tegenaan te houden.

Dan klikt u op de complete skelterwiel waar u interesse in heeft. En daar staan de asmaten bij.

Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. 

 

Rollende Groeten

Banden Blogger