Skelterbanden Holland 

Skelterbanden Holland DE GOEDKOOPSTE EN SNELSTE LEVERANCIER

Skelterbanden Holland 

Bolderkarwiel

Wilt u een bolderkarwiel kopen? En u weet niet goed welk wiel u nodig bent? Dan bent u hier goed. Bij elk wiel en elke bolderkar gaat het om de asmaat. De lengte van de as, en de doorsnede van de as. Wij helpen u met het bestellen van het juiste wiel.

Bolderkar band 

Gaat u een band te vervangen van uw bolderkar? Dan kunt u een losse binnen en buitenband om uw velg zetten. Wij hebben binnenbanden met recht en gebogen ventiel. Buitenband met ruit profiel of visgraat profiel.

Bolderkar wiel

Wilt u het bolderkarwiel vervangen? Dan hebben wij keus uit verschillende luchtband wielen voor de bolderkar.

Luchtband of anti-lek

Welk wiel bent u nodig?  Het ligt eraan wat u vervoert. Zijn dat kinderen, dan zijn luchtbanden geschikter omdat deze een betere demping hebben. Voor een bolderkar worden meestal wielen met een luchtband gebruikt. Een binnenband met buitenband met lucht erin. Vervoert u dozen of kratten op uw steekwagen? Dan kunt u kiezen voor antilek wielen. De demping van anti lek wielen is minder. Het stuitert wat meer. Het grote voordeel is het speciale anti lek materiaal. U hoeft nooit meer een band te plakken. 

Naaldlager / kogellager

Een kunststof velg heeft een naaldlager. Dat is een kunststof buis met rollende metalen "naalden". Dat wil zeggen; stalen pennen van 3mm dik.  Een stalen velg heeft een kogellager. Beide type lagers werken prima. 

Stalen velg / Kunststof velg

Een bolderkarwiel of steekwagenwiel heeft een kunststof of stalen velg. Het wiel heeft daardoor meer draagkracht en een langere levensduur.

De wielen worden opgepompt geleverd. U kunt ze meteen monteren. Ze passen op een skelter, bolderkar, steekwagen, tegelkar, tegeldonkey, steekkar, skelteraanhanger en nog meer. Controleer de as lengte en doorsnee. Op de buitenband van een bolderkarwiel staat de bandenmaat bijvoorbeeld 3.50-4 of 300-4 (260x85). Komt u er niet uit, neem dan contact met ons op!