Skelterbanden Holland 

Skelterbanden Holland DE GOEDKOOPSTE EN SNELSTE LEVERANCIER

Skelterbanden Holland 

Heb je op werkdagen voor 16:00 uur je bestelling geplaatst en betaald, dan zal PostNL de bestelling de volgende werkdag bij je thuis afleveren. De Track & Trace ontvang je per e-mail op het moment dat je bestelling aankomt en gescand wordt op het eerste sorteercentrum van PostNL. Normaal gesproken is dat na 19:00 uur op de werkdagen. PostNL bezorgt op maandag t/m zaterdag. Bestelling in het weekend worden maandag verwerkt en bezorgt op dinsdag.

Via https://jouw.postnl.nl/#!/track-en-trace/zoeken kan je zien waar je pakket is. Meestal staat erbij hoe laat het pakket geleverd wordt.

Heb je gekozen voor betaling via overschrijving of vooraf per factuur, dan wordt het pakket bij PostNL aangeboden als het bedrag erbij is.

Bezorger gemist?

Als u niet thuis bent probeert de bezorger het pakket eerst af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een bericht voor u achter. We komen standaard de volgende werkdag nogmaals langs met uw pakket. U kunt ook zelf een tijd- of plaats kiezen na de eerste keer. Dit kan met de code op het bericht die de pakketbezorger achterlaat. U kunt uw keus tot 22:00 uur aan ons doorgeven. Na twee keer aanbieden bij uw adres, ontvangt u een briefje in uw bus met erop de locatie waar u uw pakket kunt afhalen.

Het kan zijn dat u geen linkje heeft ontvangen in uw mail. Kijk dan eerst even in uw map: "ongewenste post" "junk" of "spam"
Kunt u niets vinden mailt u ons dan even of stuur een appje naar 0623124134.