Skelterbanden Holland 

Skelterbanden Holland DE GOEDKOOPSTE EN SNELSTE LEVERANCIER

Skelterbanden Holland 

Steekwagenwiel


Skelterbanden Holland Dedemsvaart. Goedgekeurd door 
Thuiswinkel waarborg. Uw webwinkel voor steekwagenwielen voor uw steekwagen.           ✓ Snel geleverd ✓ Voordelig ✓ Service op maat ✓ Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden!

 

Luchtband / anti-lek

Wilt u een steekwagenwiel voor uw steeekwagen kopen? Dan bent u bij ons op het goeie webadres. Het ligt eraan wat u vervoert. Vervoert u breekbare sppullen op de steekwagen dan zijn luchtbanden geschikter omdat deze een betere demping hebben. Vervoert u dozen of kratten op uw steekwagen? Dan kunt u kiezen voor antilek wielen. De demping van anti lek wielen is minder. Het stuitert wat meer. Het grote voordeel is het speciale anti lek materiaal. U hoeft nooit meer een band te plakken. 

Bolderkarwiel luchtband     bolderkarwiel kogellager     steekwagenwiel antilek     praxis steekwagenwiel

Naaldlager / kogellager

Wilt u een steekwagenwiel bestellen? Dan kunt u kiezen uit verschillende lagers. Een kunststof velg heeft een naaldlager. Dat is een kunststof buis met rollende metalen "naalden". Dat wil zeggen; stalen pennen van 3mm dik.  Een stalen velg heeft een kogellager. Beide type lagers werken prima. 

Stalen velg / Kunststof velg

Een steekwagenwiel heeft een kunststof of stalen velg. Het wiel heeft daardoor meer draagkracht en een langere levensduur.

De wielen worden opgepompt geleverd. U kunt ze meteen monteren. Ze passen op een skelter, bolderkar, steekwagen, tegelkar, tegeldonkey, steekkar, skelteraanhanger en nog meer. Controleer de as lengte en doorsnee. Op de buitenband van een bolderkarwiel staat de bandenmaat bijvoorbeeld 3.50-4 of 300-4 (260x85)