Skelterbanden Holland 

Skelterbanden Holland DE GOEDKOOPSTE EN SNELSTE LEVERANCIER

Skelterbanden Holland 

Steekwagenwiel

Ben je op zoek naar een steekwagenwiel? 

Hier vind je alle steekwagenwielen in het assortiment. Met diverse bandenmaten, as doorsnedes en as lengtes. 

Luchtband / anti-lek

Steekwagenwiel voor uw steekwagen kopen? Dan ben u bij ons op het goede adres. Wij verkopen verschillende steekwagenwielen in verschillende maten en types. U kunt een wiel met luchtband of anti lek kopen. Of uw velg is nog prima en u vervangt alleen de steekwagenband en houdt uw eigen velg.
Welke band is voor u geschikt? Een steekkar is een belangrijk vervoersmiddel om pakketten van de ene naar de andere locatie te vervoeren. Vervoert u lichte dozen? Of zware pakketten? Wordt de steekwagen gebruikt in verschillende weersomstandigheden? Of wordt hij binnen gebruikt? Soms kan je beter voor luchtbanden kiezen, maar anti lek kan ook heel handig zijn. Dan hoef je nooit meer een band te plakken. Dat is toch wel erg fijn.

 

Bolderkarwiel luchtband     bolderkarwiel kogellager     steekwagenwiel antilek     praxis steekwagenwiel

Naaldlager / kogellager

Wilt u een steekwagenwiel bestellen? Dan kunt u kiezen uit verschillende lagers. Een kunststof velg heeft een naaldlager. Dat is een kunststof buis met rollende metalen "naalden". Dat wil zeggen; stalen pennen van 3mm dik.  Een stalen velg heeft een kogellager. Beide type lagers werken prima. 

Stalen velg / Kunststof velg

Een steekwagenwiel heeft een kunststof of stalen velg. Het wiel heeft daardoor meer draagkracht en een langere levensduur.

De wielen worden opgepompt geleverd. U kunt ze meteen monteren. Ze passen op een skelter, bolderkar, steekwagen, tegelkar, tegeldonkey, steekkar, skelteraanhanger en nog meer. Controleer de as lengte en doorsnee. Op de buitenband van een bolderkarwiel staat de bandenmaat bijvoorbeeld 3.50-4 of 300-4 (260x85)