You need to enable JavaScript to use the communication tool powered by OpenWidget

Alle bandenmaten verkrijgbaar

Goedendag beste lezer,

Dagelijks ontvangen wij mailtjes, telefoontjes, whatsapp en chatberichten van klanten die op zoek zijn naar een specifieke bandenmaat. Dat is voor ons geen probleem. Wij helpen de mensen graag, en gaan dan meteen op zoek. Zo hebben wij ons assortiment al flink uitgebreid de laatste weken. En we’re still going! Heerlijk vinden wij dat, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Er zijn zoveel apparaten, gereedschapskarren en wagens voor bijvoorbeeld in de fruitteelt, of op de boerderij. Bij ons op t plattelaand hebben ze zelfs bijnamen voor de karren. Zo hoorde ik pas dat een “tuintrekker” een zitmaaier is.

Bij de nieuwe trend inklapbare bolderkar, was niet echt gedacht aan het vervangen van het bolderkarwiel als deze lek is. De standaard maten passen daar meestal niet op. Wij hebben daarom recent dit bandje toegevoegd. Voor een schappelijke prijs. Zodat de banden van uw mooie voordelige bolderwagen ook voordelig vervangen kunnen worden.

Dit was het voor nu. Wij gaan ons gras maaien met de zitmaaier met nieuwe banden van onszelf. Dit is natuurlijk de beste test. Wordt vervolgd….

Groetjes