You need to enable JavaScript to use the communication tool powered by OpenWidget

Retourneren

Wilt u uw bestelling retourneren, vul dan het retourformulier hieronder in met eventueel de reden van het retourneren. Wij verzenden u een retourlabel. Deze print u uit en plakt het op uw pakket. U voegt de pakbon toe in de originele verzenddoos. Het retourlabel plakt u op de grootste zijde, laat de streepjescode vrij van plakband. Anders wordt deze niet gescand bij de verzending. Wij nemen bijna altijd even contact met u op om te vragen of wij u kunnen helpen met retourneren of vragen over banden en wielen te beantwoorden.

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Gevolgen van de herroeping Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Retourneren in Nederland € 7.10. Retourneert u vanuit Belgie dan kost dat via ons € 16.03. U (alleen personen vanuit Belgie) mag het ook zelf retour zenden, bewaart u dan de track and trace code zeer goed. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Hier nog even een extra uitleg van Thuiswinkel Waarborg

Dit om misverstanden te voorkomen n.a.v. een tip van een klant. U betaalt de retourkosten, maar wij vergoeden de originele factuur. Dus de heenreis heeft u betaalt maar wordt vergoed. de terugreis betaalt u. Dit doen wij op deze manier om het administratief voor ons eenvoudig te houden. Zodat wij sneller kunnen werken en met 1 druk op de knop uw geretourneerde bestelling naar u terug te boeken via Mollie Payments. (Dit kan enkele dagen duren) Om fouten te voorkomen en veel tijd te besparen.

Om retourneren te voorkomen kijkt u alstublieft goed of u het goede wiel, bandenmaat of asmaat heeft. Twijfelt u, neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen u graag het goede te bestellen. Wij houden van tevreden klanten en willen graag dat u het goede product ontvangt. Met banden en wielen komt er iets meer bij kijken dan zomaar een band of wiel die erop lijkt te kunnen bestellen.Europees modelformulier voor herroeping

 

Adres verkeerd ingevuld?

Heb je het adres niet correct ingevuld? Dan komen de kosten die PostNL aan ons doorberekent (dezelfde kosten als de verzendkosten van je bestelling) voor jouw rekening. En als je wilt dat wij de bestelling opnieuw bij PostNL aanbieden, zijn deze kosten ook voor jou. Kortom, controleer het adres nog een keertje extra 🙂

Retour adres:
Banders.. net even anders
Moerheimstraat 79
7701CC Dedemsvaart

Telefoon: 0523859629
Mobiel: 0623124134
Whatsapp: 0623124134

Mail: info@skelterbanden.info
Facebook: Banders.. net even anders
Instagram: skelterbandenholland
Youtube: Banders

KVK: 69180288 (Banden & wielen webshop)
BTWnr: NL105041269B01
IBAN: NL35INGB0007720881 t.n.v. Banden & Wielen webshop
BIC: INGBNL2A