You need to enable JavaScript to use the communication tool powered by OpenWidget

Verzenden

Verzenden binnen Nederland

Vanaf Tot  Tarief
0,00 kg (Brievenbusdoosje) 0,4 kg € 5,95
0,4 kg 10,00 kg € 6,95
10,00 kg 30,00 kg € 9,95

– 0 tot 0,4 kg € 5,95 dat is het tarief voor een brievenbusdoosje. Daar zit bijvoorbeeld één binnenband in. Bespaar verzendkosten en bestel meerdere binnenbanden tot 10 kg in het pakket tarief.
– 0,4 kg tot 10 kg € 6,95 Daar verzenden wij een band in vanaf het formaat dat niet in een brievenbusdoosje past. Bijvoorbeeld een buitenband, maar een set van vier complete en opgepompte wielen of zes binnen- en buitenbanden past ook in dit verzendtarief.
– 10 kg tot 30 kg € 9,95 Dit tarief is als u grotere bestellingen plaatst. Vanaf bijvoorbeeld vier complete wielen tot 30 kg (12 wielen)
– 30 kg – …  Bij grote orders overleggen wij met u. Wij denken altijd in het voordeel van de klant. Zo voordelig en logisch mogelijk verzenden. 

Heeft u een vraag over de totstandkoming van onze verzendkosten neem dan gerust contact met ons op. 

Levertijd

Heb je op werkdagen voor 15:00 uur en op Zaterdag voor 13:00 uur uw bestelling geplaatst en betaald dan wordt de bestelling die dag verzonden. De Track & Trace ontvang je per e-mail op het moment dat de bestelling aankomt en gescand wordt op het eerste sorteercentrum van PostNL. Meestal is dat na 19:00 uur op werkdagen. PostNL bezorgt van maandag t/m zaterdag. Bestelling in het weekend worden maandag verwerkt en bezorgt op dinsdag.

Via https://jouw.postnl.nl/#!/track-en-trace/zoeken kan je zien waar je pakket is. Meestal staat erbij hoe laat het pakket geleverd wordt.

Heb je gekozen voor betaling via overschrijving of vooraf per factuur, dan wordt het pakket bij PostNL aangeboden als het bedrag bij ons op de rekening is bijgeschreven.

Bezorger gemist?

Als u niet thuis bent probeert de bezorger het pakket eerst af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een bericht voor u achter. We komen standaard de volgende werkdag nogmaals langs met uw pakket. Na de eerste keer kunt ook zelf een tijd of plaats kiezen. Dit kan met de code op het bericht die de pakketbezorger bij u achterlaat. U kunt uw keuze tot 22:00 uur aan ons doorgeven. Na twee keer aanbieden bij uw adres ontvangt u een briefje in uw bus met erop de locatie waar u uw pakket kunt afhalen.

Verzenden Europa

Land Vanaf Tot  Tarief
België 0,00 kg 30 kg € 11
Duitsland 0,00 kg 30 kg € 11,50
Luxemburg 0,00 kg 30 kg € 14,00
Frankrijk 0,00 kg 30 kg € 17,50

Wij verzenden naar elk Europees land. Staat uw land hier niet bij? Neem contact met ons op voor de tarieven. Voor levertijden buiten Nederland kijkt u bij uw landelijke bezorger op de website voor levertijden. 

Wij streven ernaar uw bestelling dezelfde dag te verzenden. In een enkel geval kan het voorkomen dat wij door onvoorziene omstandigheden niet in de mogelijkheid zijn om uw pakket te versturen. Wij nemen dan contact met u op.  10