You need to enable JavaScript to use the communication tool powered by OpenWidget

Reviews

Onderstaande reviews worden verzameld via onze onafhankelijke review partner KiyOh. Alleen klanten die een aankoop hebben gedaan kunnen een review achterlaten.We scoren gemiddeld een 9.3 na 373 reviews. Bekijk de reviews op het platform van KiyOh.

10
Prima band
Prima
Jan – Gersloot – 17 juli 2024
10
Prima service
Snelle levering en het product zoals omschreven op de website.
Martijn – Leersum – 16 juli 2024
10
professioneel
aannemer
jochen vissers – maaseik – 15 juli 2024
8
Prima
Gewoon goed
Tonnie De Swart – LATHUM – 14 juli 2024
8
top geregeld.
toppie kan niet anders zeggen.
Aad Schol – Sommelsdijk – 12 juli 2024
9
Voldeed aan verwachting
Verplicht vak in dit geval belachelijk.

Reactie van Banders

Hallo, ik heb u zojuist gemaild, dat ik niet in de hand heb dat er “verplicht” iets ingevuld moet worden. U kunt ook Hoi er neer zetten of een punt of komma. 🙂
Arno Stam – Oostrum – 11 juli 2024
10
Doen en leveren volgens afspraak
Duidelijke web site prijs kwaliteit prima in orde
John – Steenbergen – 11 juli 2024
10
Zeer positief!
Voor mijn steekwagen 2 bandjes ( met velg) besteld in het weekend! Ik kreeg de dezelfde dag al een bevestiging en voor ik het wist had ik de bandjes in huis! Echt goed!
Marcel – Deurne – 11 juli 2024
10
Zeer snel ontvangen.
Zeer goed.
Luc – Denderwindeke – 8 juli 2024
10
Snelle levering en goede prijs.
Buiten- en binnenband razendsnel geleverd in Belgie tegen een redelijke prijs.
Johnny Veldhuis – Poppel(B) – 7 juli 2024
10
Goede service, vlotte levering.
Een groot assortiment tegen een redelijke prijs. Een goede website en vlotte leveri8ng.
Bert – Oostburg – 6 juli 2024
10
Goedemorgen Service. Helaas post nl 3 keer uitgesteld
De bestelling ging super, het snelle opsturen was top. Helaas iedere dag van post nl een bericht sorry we kunnen de afspraak niet nakomen.
Yvonne – De westereen – 3 juli 2024
9
prima,
juiste wielen adequaat geregeld chapau
Job – Brons – 3 juli 2024
9
Dat schept een band!
Voor de kruiwagen een nieuwe binnen- en buitenband besteld. Branders biedt mogelijkheden, levert snel en goed. Hoop dat er lang gebruik van gemaakt kan worden
Henk – Aalten – 3 juli 2024
9
Snelle levering
Goede overzichtelijke website en zoekfunctie, snelle levering zoals beloofd.
Rudy – Evergem – 2 juli 2024
10
Professioneel en klantgericht
Na het doen van de bestelling werd er persoonlijk contact met mij opgenomen. Er werd gevraagd voor welk type bolderkar ik de band nodig had en toen werd direct geadviseerd een ander product te gebruiken. Meteen werd het juiste product verstuurd en het verschil in kosten werd teruggestort. Super goed meegedacht dus! Bedankt!

Reactie van Banders

Dankjewel voor je uitgebreide review en zo leuk om te leen dat het gewaardeerd wordt!
Maaike de Natris – Best – 29 juni 2024
10
PRIMA
Band en binnenband voor kruiwagen aan zeer betaalbare prijs. Alles zoals beloofd snel en correct geleverd. Aanrader!!

Reactie van Banders

Leuk om te lezen dat het goed is bevallen. Dankjewel voor de review!
Pat – VLIMMEREN – 26 juni 2024
10
Vlug gevonden wat ik zocht.
Buitenbandjes besteld voor zitmaaier aan een voordelige prijs top.

Reactie van Banders

Fijn dat je tevreden bent. Bedankt voor de review!
Paul – Hechtel-Eksel – 19 juni 2024
10
Lekker dichtbij
Vlotte afhandeling

Reactie van Banders

Dankjewel voor de review! Fijn als het vlotjes verloopt. 🙂
Voetbal vereniging DVC – Dedemsvaart – 19 juni 2024
10
Ik heb nog niets ontvangen
Bestellen ging vlot. Maar ik kan het product niet beoordelen omdat ik niets ontvangen heb en de leverdatum telkens verschoven wordt op een latere datum. Ondertussen is alles uitgeklaard na telefonisch contact. Vriendelijk geholpen.

Reactie van Banders

Wij hebben zojuist al even contact gehad dat er een voorraad verschil zat van 2 binnenbanden. En dat ze eind volgende week weer binnenkomen en alle 4 meteen verzonden worden. Gelukkig zijn we er samen goed uitgekomen.
Dominique – Diepenbeek – 29 mei 2024
10
Prima geholpen bij de keuze voor wielen
Prima holpen
Niels – Soesterberg – 24 mei 2024
9
Snelle Levering
Snelle Levering en veel producten

Reactie van Banders

Dankjewel voor de review! Heel blij mee!
Broer – Twisk – 20 mei 2024
10
Fijne Service
Set ‘skelter’ banden gekocht. Bleek 1 van de 4 binnenbanden ventiel niet goed. Vervanging nagezonden.

Reactie van Banders

Ja dat kan soms gebeuren dat een ventiel niet goed is, Dat kan je niet zien aan de buitenkant. Dankjewel voor het begrip! En deze mooie review!
Willem – Emmen – 18 mei 2024
10
Product goed te vinden op internet
Snelle levering en goede prijs

Reactie van Banders

Dankjewel voor de review! Heel blij mee!
Arie – Andel – 15 mei 2024
10
Top service!
Pakketje ontvangen hellaas niet alles compleet na 1 berichtje werd het meteen netjes en snel opgelost top service 🙂

Reactie van Banders

Gelukkig was het snel opgelost. Dankjewel voor de mooie review!
Kyle – Zeerijp – 14 mei 2024