Reviews

Onderstaande reviews worden verzameld via onze onafhankelijke review partner KiyOh. We scoren gemiddeld een 9.4 na 143 reviews. Bekijk de reviews op het platform van KiyOh.

10
Snelle bezorgeng en goede kwaliteit.
Snelle bezorgeng en goede kwaliteit.
Grimberghoeve – Notter – 25 November 2022
8
prima
Snel via internet kunnen vinden. Juiste artikel, netjes verpakt. Na 2 min al klaar met montage.
Frans Theloosen – Wijchen – 25 November 2022
1
retourzenden wordt niet op gereageerd
Al 3 maal het zogenaamde retour formulier op de site ingevuld om een retoursticker toegestuurd te krijgen voor verkeerd bestelde artikelen. Resultaat 0. GEEN enkele reactie. Geen sticker of ander bericht. Ja bij Banders gaat het allemaal net even anders.
Andre – Huizen – 24 November 2022
10
Mooie banden voor de bolderkar
Ik heb de banden besteld ter vervanging van de oude banden op de bolderkar. Ze passen perfect en de montage was een koud kunstje.
Henrie – Almelo – 24 November 2022
10
zoals het hoort
zoals het hoort
Marc – Turnhout – 24 November 2022
10
Snelle levering
Word echt snel gelevert
Wolfgang – Tiel – 9 November 2022
10
Super
Gisteren besteld en vandaag al binnen. Supersnel en supergoed.. precies zoals beloofd. Prijs uitstekend.
Pol – Eindhoven – 4 November 2022
8
Prettig geholpen aan de telefoon
Samen zoeken naar een oplossing voor mijn probleem. Super service.

Reactie van Banders

We hebben goed gecommuniceerd dat was fijn. De as afmetingen helder dan is het passende wiel al snel gevonden. Bedankt voor de mooie review!
Olga – Volendam – 1 November 2022
10
Super behulpzaam, razend snel, helemaal top!
Ik zocht wielen voor een oud 4-wielig karretje waar kuilgras mee naar de paardenboxen wordt gereden. Afwijkende asgat maat, afwijkende aslengte. Na lang zoeken op het internet kwam ik op Banders.nl. Caroline Lip liet me het juiste product zien op de site van Banders.nl en de volgende dag had ik ze al in huis. SUPER!

Reactie van Banders

Deze banden zijn echt fijn en sterk, 1 van m’n favorieten. Wat een mooie uitgebreide review, echt heel leuk om te lezen! Bedankt 🤩🤩🤩
Joost – Wassenaar – 31 October 2022
10
Gemakkelijk te bestellen
Duidelijke site en ik vond de binnenband gemakkelijk te bestellen voor de kinderwagen

Reactie van Banders

Bedankt voor het compliment en het plaatsen van de review. 🤩🤩🤩
Jenny – Woudenberg – 31 October 2022
10
Zeer correcte afhandeling van de bestelling (4 volle wielen voor zijn zelfgemaakte bolderkar).
Ik had zelf een zware bolderkar gemaakt en deze uitgerust met vier luchtbanden uit een doe het zelf-zaak. Na amper twee maanden stonden drie banden lek. Ik wilde daarom antilekbanden. Ik wilde niet terug naar de doe het zelf-zaak en ik ging op internet op zoek. Ik kwam vlug uit bij jullie. Ik heb direct besteld (vanuit België). ‘s Anderendaags al geleverd via PostNL. Prima service.

Reactie van Banders

Met deze massieve bolderkar wielen hoeft u gelukkig geen banden meer op te pompen! En kunt u de bolderkar ten alle tijde gebruiken. Bedankt voor deze mooie uitgebreide review 🤩
Bert – Geraardsbergen – 30 October 2022
10
Prima meegedacht!
Ondanks dat het maar om één bandje voor een speciale toepassing ging, heeft Banders (Caroline) prima meegedacht bij het vinden van een oplossing.

Reactie van Banders

Ja het was even zoeken en gelukkig een passende band gevonden. Bedankt voor deze mooie review! 🤩
Frits – Almelo – 26 October 2022
10
Goede en snelle service
Goede service en snel

Reactie van Banders

Bedankt voor de mooie 10! Fijn dat u tevreden bent. 😃
Ronny Van Loon – Oss – 20 October 2022
10
Fantastisch 5sterren
Banden om de scootmobiel gelegd en rijden maar weer de levering was er binnen 2dagen super geregeld nogmaals bedankt

Reactie van Banders

Bedankt voor de mooie review! Fijn dat de banden zo snel bij u geleverd zijn! Bedankt voor de mooie review. 😃 😃 😃
Piet – Veenendaal – 16 October 2022
10
Super goed
Super snel geleverd en heel goede kwaliteit

Reactie van Banders

Een terugkerende klant, wat super leuk om dit te lezen. Bedankt voor de review en tot ziens!
Danny – Oud Turnhout – 15 October 2022
10
Super snelle service zeer klantvriendelijk en behulpzaam.
Super snelle service binnen de 20uur geleverd in België vandaag bestellen morgen middag staat het al aan de deur geleverd keurig ingepakt

Reactie van Banders

Ja super is dat! Tegenwoordig gaat het verzenden van banden en wielen naar Belgie vrijwel vlekkeloos en heel snel. Bedankt voor uw mooie review 🤩
Veronique – De Klinge – 13 October 2022
10
Prima prijs/kwaliteit..snel geleverd
Eindelijk kan ik mijn steekkarretje gebruiken , zonder de bandjes te repareren/oppompen

Reactie van Banders

Met dit stevige massieve kruiwagenwiel hoeft u nooit meer een band te plakken 🙂 Bedankt voor de mooie review!
Francis – Nijlen – 9 October 2022
10
Prima
Snelle service, prima kwaliteit

Reactie van Banders

Bedankt voor de review! We verzenden zo snel mogelijk!
Jo – Weert – 6 October 2022
9
Goede producten voor een correcte prijs
Het is niet de eerste keer dat ik een wiel en/of band bestel bij Banders; de levering is altijd keuring volgens afspraak.

Reactie van Banders

Een terugkerende klant, wat mooi! En ook nog eens de moeite nemen om een review te plaatsen. Dankjewel dit helpt ons weer!
Martin – Heijen – 4 October 2022
10
Super service
Dinsdag avond besteld, vrijdag middag de juiste banden al mogen ontvangen aan een eerlijke kostprijs, waarvoor hartelijk dank.

Reactie van Banders

Dat gaat mooi snel het verzenden naar Belgie. We hanteren de prijzen zo goed mogelijk. Bedankt voor de mooie review!
Emiel Plaisier – wellen – 29 September 2022
10
Zeer goeg
Wij werden heel goed geholpen, ik had vragen en die werden zelfs via whatsapp behandeld, dat vindt ik zeer vertrouwd.

Reactie van Banders

Ik zie m’n verstuurde foto wat leuk! De banden (47-203), gelukkig waren er nog twee. En kan er weer gereden worden. Bedankt voor de mooie review!
Bert – Beilen – 29 September 2022
10
Geweldig en mooi product, snelle levering
Prijzen zijn top en een snelle levering! En het top punt was dat er zelfs een klein potje banden vet bij zat!!!

Reactie van Banders

Jaaa, met deze bandenvet is het banden monteren een beetje makkelijker. Bedankt voor de mooie review!
Mike – Vianen – 28 September 2022
10
Super
Heel snelle levering van mijn band voor mijn zitmaaier Scheppach !

Reactie van Banders

Top, nu kan er weer snel gemaaid worden. Bedankt voor de mooie review!
Liliane – Merendree – België – 28 September 2022
10
Top Service
Perfect geholpen door klantenservice, Hierdoor juiste bestelling kunnen plaatsen, vlotte levering, en alles naar wens

Reactie van Banders

Fijn dat we zo hebben kunnen helpen 🙂 Bedankt voor de review!
Giovanni De Mey – Maldegem – 26 September 2022
9
Denken met je mee
Keurig opgelost Stevige steekwagenwielen voor een keurige prijs.

Reactie van Banders

Top! Bedankt voor de mooie review!
Wim – Boekel – 25 September 2022