You need to enable JavaScript to use the communication tool powered by OpenWidget

Reviews

Onderstaande reviews worden verzameld via onze onafhankelijke review partner KiyOh. Alleen klanten die een aankoop hebben gedaan kunnen een review achterlaten.We scoren gemiddeld een 9.3 na 338 reviews. Bekijk de reviews op het platform van KiyOh.

8
Snelle levering en goede omschrijving
Netjes vervoert en direct op mijn steekwagen geplaatst. Rijdt nu weer als een trein

Reactie van Banders

Bedankt voor je mooie review. Top dat je zo snel weer kunt rijden met de steekwagen!
Anneke – Berltsum – 12 April 2024
10
Uitstekende service
Goede voorlichting en hulp over de telefoon

Reactie van Banders

Graag gedaan. Fijn als we er samen uitkomen zodat je weet welke band of wiel je nodig hebt. Bedankt voor de review! Heel blij mee.
Ankie – Zoetermeer – 8 April 2024
10
Snelle levering
Snelle levering en het product is als beschreven op de site. Prima tevreden.

Reactie van Banders

Top! Bedankt voor de review, en mooi dat alles zo vlot is verlopen!
M. Daniëls – Helenaveen – 5 April 2024
10
Goeie service
Goede service, ik hoefde geen verzending betalen omdat mijn eerste band lek ging dat waarschijnlijk mijn schuld was, maar toch hoef ik bij de 2e band geen verzending te betalen, dat is fijn.

Reactie van Banders

We waren hier niet van op de hoogte. Wij hebben even gebeld en zijn tot een oplossing gekomengelukkig.
Gijsbert – Ochten – 3 April 2024
10
Snel en correct
Binnen 1 dag geleverd

Reactie van Banders

We racen erover met de banden en wielen 🙂 Bedankt voor je mooie 10 en fijn dat je de tijd nam om een review te plaatsen!
Willem – Velp – 3 April 2024
10
Top
Snelle levering.

Reactie van Banders

Meep Meep Zoef! We doen ons best! Bedankt voor de review!
Joey – Milheeze – 1 April 2024
10
veel keuze aan een goede prijs en snel geleverd
top

Reactie van Banders

Bedankt voor de vette 10, daar zijn we blij mee! En fijn dat je de tijd nam om een review achter te laten!
Franz – Grimbergen – 27 March 2024
10
Super snel en correct
Snel, goede communicatie en een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Reactie van Banders

Dankjewel voor de mooie review. Communicatie is belangrijk bij een webshop. Zo weten we allebei waar wij aan toe zijn 🙂
Wim – Thorn – 24 March 2024
8
Goede Service en goed kwaliteit produkten.
Ik heb pas geleden producten bij jullie gekocht, en ik ben daar heel tevreden over.

Reactie van Banders

Dankjewel voor de mooie review! Fijn dat je tevreden bent. 🤩
Theo Penders – MAASTRICHT – 24 March 2024
10
Snel het juiste product in huis!
Door de goede omschrijving op de website had ik snel de juiste binnenband voor de skelter van de kinderen gevonden. Deze werd ook vlot bezorgd inclusief bandenvet, top!

Reactie van Banders

Bedankt voor je leuke review! Fijn dat ze snel binnen waren. Nu kunnen de kinderen snel weer rijden 🙂
Andre – Amersfoort – 11 March 2024
9
Zeer tevreden over Banders.
Snelle levering van luchtbandjes. Bandjes en velgjes zien er goed alleen vind ik de kogellagers wel heel ruim en veel speling erop. Maar zal geen probleem zijn onder de bolderbak.

Reactie van Banders

Bedankt voor de review. Bedoel je ruim op de as? Wat is de exacte afmeting van de buis / as?
Eric – Oud Gastel – 9 March 2024
9
Goeie service
Heel netjes bedrijf als je wat aanschaft krijg je een e-mailtje hoe laat het bezorgd word

Reactie van Banders

Bedankt voor de sterren en 9.5, heel blij mee. Ja daar is tijd aan besteed. Je weet dan hoe het met de bestelling verloopt en dat stelt gerust.
Finn – Dwingeloo – 8 March 2024
10
Gewoon top en product zoals omschreven en op tijd geleverd
Top

Reactie van Banders

Bedankt voor de dikke 10! Superblij mee, dit maakt m’n dag 🤩
Jan Van bolhuis – Appelscha – 4 March 2024
10
Prima,
Snelle levering, juist wat ik zocht.

Reactie van Banders

Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en dat je precies hebt gevonden wat je zocht. Als je in de toekomst nog meer nodig hebt of vragen hebt, staan we altijd voor je klaar om te helpen. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in ons! 🚚💨👍
Erik – Zonhoven – 23 February 2024
10
Snelle levering. Goede service
Rectificatie va m’n eerdere beoordeling. Bleek dat mijn mails in de spammap kwamen. Ze hebben na m’n eerste beoordeling zelf contact met me opgenomen. Super geholpen en ze hebben hun uiterste best gedaan om een oplossing te zoeken. Dus zeker een bedrijf dat ik aanraad.

Reactie van Banders

Hoi hoi, We hadden geen berichten ontvangen maar gelukkig hebben we inmiddels contact gehad. De geleverde binnenband was de goede, maar het is ook best verwarrend allemaal met de maten. Is het nog gelukt om de band te monteren? Of wilde je de band met binnenband nog omruilen voor een kruiwagenwiel? Ik hoor graag van je! 😊
Kars – Wildervank – 21 February 2024
8
Geen bijzonderheden te melden
Goed

Reactie van Banders

Bedankt voor je bericht! We zijn blij om te horen dat alles goed is en dat er geen bijzonderheden te melden zijn. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om te helpen! 👍
Jan – Halle – 19 February 2024
9
goed geholpen
ik was opzoek naar een nieuwe band

Reactie van Banders

Bedankt voor je bericht! We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen bij het vinden van een nieuwe band. Als je in de toekomst nog meer hulp nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om weer contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om te helpen! 🛠️👍
Gerard Orbons – MERKELBEEK – 18 February 2024
8
super en snel
alles was in orde

Reactie van Banders

Hartelijk dank voor je positieve reactie! We zijn verheugd te horen dat alles naar tevredenheid was en dat je onze service als super en snel hebt ervaren. Het is ons streven om onze klanten snel en efficiënt van dienst te zijn, en het doet ons goed te horen dat we daarin geslaagd zijn. Als je in de toekomst weer iets nodig hebt, staan we graag voor je klaar om je opnieuw van dienst te zijn. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in ons! 🌟🚀
dirk – ruiselede – 17 February 2024
8
Snelle service, goede communicatie.
Duidelijke webshop met de goede wieltjes voor mijn steekwagen.

Reactie van Banders

Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service en goede communicatie. Het doet ons goed te horen dat je de duidelijke webshop hebt gevonden en de juiste wieltjes voor je steekwagen hebt kunnen vinden. Als je in de toekomst nog meer nodig hebt, aarzel dan niet om weer bij ons langs te komen. We staan altijd voor je klaar! 🚚💨
Cees – Breezand – 17 February 2024
9
goed geregeld
wielen voor steekwagen goed spul en past perfekt top.

Reactie van Banders

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat de wielen voor je steekwagen van goede kwaliteit zijn en perfect passen. Als je in de toekomst nog meer nodig hebt, staan we graag voor je klaar. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in ons! 🛒👍
henk v dijk – Dedemsvaart – 14 February 2024
10
Super!
Zeer tevreden van jullie. Zelfs was er bij de bestelling gratis bandenvet geleverd. We bestellen zeker terug als we banden of wielen nodig hebben.

Reactie van Banders

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat je zeer tevreden bent met onze service. Het is ons een genoegen om te weten dat je blij was met het gratis bandenvet bij je bestelling. We kijken er naar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn wanneer je banden of wielen nodig hebt. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in ons! 🌟🚗
Kristof De Vetter – AARSELE – 11 February 2024
10
Perfecte service
Perfecte service

Reactie van Banders

Door een foutje in de site was het linkje met de gefilterde banden niet goed overgekomen in de mail die naar jou wasgestuurd. Zojuist contact gehad met de website bouwer die het meteen gemaakt heeft. Het werkt weer zoals het moet werken. Ik was mij er niet bewust van en gelukkig zijn we er samen goed uitgekomen zojuist aan de telefoon. Dankjewel voor het begrip!
Curades – Huissen – 9 February 2024
10
Tevreden
Tevreden

Reactie van Banders

Dankjewel voor de review en de sterren!
D – Antwerpen – 8 February 2024
8
Gekregen wat ik wilde.
Nieuwe banden voor een oud steekwagentje. Pasten precies. Stevige uitvoering. Ik ben er blij mee.

Reactie van Banders

Dankjewel voor de mooie review! Heel blij mee!
Gee van Dee – De Bilt – 8 February 2024
8
NU WEL TEVREDEN
Hebben verkeerde zending rechtgezet,waarvoor dank

Reactie van Banders

Dank voor het wijzigen van de review. Door een vergissing waar ik niet van op de hoogte was, is er het verkeerde velgje verzonden. Toen mij dit bekend werd gemaakt kon ik het goede velgje versturen.
Bill ‘ T Kindt – Avelgem – 7 February 2024