You need to enable JavaScript to use the communication tool powered by OpenWidget

Veelgestelde vragen

Kunt u hier geen antwoord vinden? Stel uw vraag dan via onze chat, mail of WhatsApp. Wij helpen u graag.

Bij het kiezen van een skelterwiel let u op de bandenmaat en op de as afmeting. De bandenmaat houdt in de grootte van de band. Dat kunt u lezen op de buitenband van uw skelterwiel. Daar staan cijfers op. Bijvoorbeeld 4.80/4.00-8. Dan kijkt u op de website bij bandenmaat 4.80/4.00-8. Hier staan alle banden en wielen van die maat. Maar welke banden heeft u nodig? En wilt u complete wielen of alleen binnen- en buitenbanden. Neemt u losse binnen- of buitenbanden dan kunt u alle banden uit deze categorie nemen. Wilt u een compleet wiel, meet dan de as op. (pen waar het wiel opgezet wordt) De maten staan bij de banden en wielen.

Heeft u de verkeerde wielen besteld ? Geen paniek! Neem contact met ons op. Wij zoeken dan samen met u naar de beste oplossing. Klik hier onze retour procedure te bekijken.

Op de buitenband van uw wiel staan allerlei cijfers. Het gaat om een cijfercombinatie waar tekens tussen staan. Zoals een – of / of () bijvoorbeeld 4.80/4.00-8. deze combinatie kunt u vergelijken met één van de bandenmaten. De maat kan ook op de binnenband staan. De cijfer combinatie hoeft niet precies hetzelfde te zijn. Staan er geen cijfers meer op uw band door slijtage, meet dan de doorsnee van het wiel op. Is het wiel Ø 40 cm, dan staat het wiel in de categorie 4.80/4.00-8. Is het wiel Ø 26 cm kijk dan in de categorie 3.00-4 (260×85) enz. 

Neem anders even contact met ons op. Dan helpen wij u bij het uitkiezen van de juiste maat.

U haalt het wiel van de stalen buis af. En u meet van het begin tot het eind van de stalen buis. Zó meet u de lengte op. Dan houdt u het meetlint tegen het eind aan van de as. Zó meet u de doorsnee op.

Zie ook ons instructiefilmpje op ons youtubekanaal

U hebt de goede skelterbanden gevonden. Maar wel profiel heeft u nodig?

Ruit/blok profiel

Dit profiel heeft kleine vlakjes / ruitjes. De band heeft wat minder weerstand met het rollen. Heeft u kleine kinderen, dan is dit profiel beter.  Tevens geschikt voor een harde ondergrond.

Noppen profiel

Dit profiel heeft nopjes er bovenop liggen. Dit is goed voor meer grip op een zachte ondergrond. 

Heb je op werkdagen voor 15:00 uur je bestelling geplaatst en betaald, dan zal PostNL de bestelling de volgende werkdag bij je thuis afleveren. De Track & Trace ontvang je per e-mail op het moment dat je bestelling aankomt en gescand wordt op het eerste sorteercentrum van PostNL. Normaal gesproken is dat na 19:00 uur op de werkdagen. PostNL bezorgt op maandag t/m zaterdag. Bestelling in het weekend worden maandag verwerkt en bezorgt op dinsdag.

Via https://jouw.postnl.nl/#!/track-en-trace/zoeken kan je zien waar je pakket is. Meestal staat erbij hoe laat het pakket geleverd wordt.

Heb je gekozen voor betaling via overschrijving of vooraf per factuur, dan wordt het pakket bij PostNL aangeboden als het bedrag erbij is.

Bezorger gemist?

Als u niet thuis bent probeert de bezorger het pakket eerst af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een bericht voor u achter. We komen standaard de volgende werkdag nogmaals langs met uw pakket. U kunt ook zelf een tijd- of plaats kiezen na de eerste keer. Dit kan met de code op het bericht die de pakketbezorger achterlaat. U kunt uw keus tot 22:00 uur aan ons doorgeven. Na twee keer aanbieden bij uw adres, ontvangt u een briefje in uw bus met erop de locatie waar u uw pakket kunt afhalen.

Het kan zijn dat u geen linkje heeft ontvangen in uw mail. Kijk dan eerst even in uw map: “ongewenste post”, “junk” of “spam”.

Kunt u niets vinden neem dan contact op of stuur een appje naar 0623124134.