You need to enable JavaScript to use the communication tool powered by OpenWidget

Klachten

Heeft u een klacht, neem dan contact met ons op. U kunt dit doen door een mail te sturen naar: info@skelterbanden.info of u belt ons op 0523 859629 / 0623124134! Wij nemen uw klacht serieus, en gaan samen met u de beste oplossing zoeken. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. U ontvangt een bevestiging van ons, als wij uw bericht hebben ontvangen. Wij reageren inhoudelijk op uw klacht, binnen 14 dagen en proberen een passende oplossing voor u te vinden. Hebben wij meer tijd nodig, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. 

“Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).”


Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@skelterbanden.info.. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil

Tevens is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”