You need to enable JavaScript to use the communication tool powered by OpenWidget

Betaalmethodes op onze website

iDEAL
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

PayPal
Selecteer PayPal bij het afrekenen en je wordt gevraagd in te loggen op je rekening om de betaling te bevestigen. PayPal is veilig: verkopers of webshops krijgen je gegevens nooit te zien. Bovendien zijn je aankopen met PayPal Aankoopbescherming beschermd als deze niet geleverd worden of afwijken van de omschrijving van de verkoper.

Overschrijving
Een (SEPA) overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Als je kiest voor overboeking, krijg je een scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek kenmerk. Je kunt vervolgens direct inloggen in je eigen vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken, of je kan ervoor kiezen om het verzoek eerst naar je e-mail te laten sturen en het later over te maken. Is de betaling niet goed gegaan en wilt u het bedrag zelf overschrijven, doe dit dan op rekeningnummer NL35INGB0007720881 t.n.v. Koningin.info o.v.v. uw factuurnummer!

Bancontact/Mister Cash
Mistercash wordt een steeds populairdere manier van betalen in België. Het gebruik ervan is dan ook eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Als je ook gebruik wit gaan maken van Mistercash kun je dit aanvragern bij de bank waar je bankiert. Je krijgt dan een kaart en een PIN-code. Het is niet nodig om hiervoor een speciaal abonnement af te sluiten en er zijn ook geen extra kosten aan verbonden. Je kunt dan gewoon met deze kaart en Pincode je betalingen doen en het is ook mogelijk om contant geld af te halen bij een bankautomaat.

Sofort Banking
SOFORT behoort tot de veiligste betaalsystemen op het internet. Waarom dit zo is? Met SOFORT maak je simpelweg gebruik van je beproefde, veilige Internetbankieren. Het invoeren van de gegevens en codes voor je Internetbankieren vindt uitsluitend plaats in het beveiligde betalingsformulier van SOFORT GmbH en niet bij de webshop. SOFORT GmbH stuurt de in je overschrijvingsformulier vermelde gegevens door naar uw bank. Je vertrouwelijke gegevens en codes voor Internetbankieren worden door SOFORT niet opgeslagen, maar via een gecodeerde verbinding die aan de standaards van banken voldoet aan je bank overgedragen.

Belfius Direct
Belfius is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing. Consumenten met een Belfius-rekening kunnen gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app. Betalingen die gedaan worden via de Belfius Pay Button zijn gegarandeerd en kunnen door de klant niet teruggedraaid worden. Hierdoor is het een zeer geschikte betaalmethode voor webshops en hun klanten, omdat bestellingen direct verwerkt kunnen worden wanneer de betaling voldaan is.

Mastercard/Visa
Met een Mastercard/Visa creditcard kun je aankopen doen waarbij het verschuldigde bedrag niet direct van je rekening wordt afgeschreven, maar waarvoor de creditcardmaatschappij je periodiek een rekening stuurt. Betalingen met creditcard ontvangen wij direct, waardoor wij je bestelling ook meteen verder kunnen verwerken.

American Express
American Express, ook wel AmEx genoemd, is een Amerikaanse financiële dienstverlener waarvan het hoofdkantoor in New York gevestigd is. American Express is een van de bekendste merken ter wereld. Het bedrijf is in Nederland en België vooral bekend vanwege zijn uitgifte van creditcards en reischeques.

Giropay
Giropay is een populaire bankoverboeking betaalmethode in Duitsland. Bankoverboeking wordt gebruikt bij 51% van de online aankopen en maakt Giropay, dat gekoppeld is met 1.500 Duitse banken, daardoor een zeer populaire betaalmethode op de Duitse markt. Omdat het werkt met real-time overboekingen, zijn de betalingen die worden gedaan met Giropay 100% gegarandeerd.

EPS
De Electronic Payment Standard (EPS) is een betaalmethode die door een aantal Oostenrijkse banken is ontwikkeld. Dit maakt EPS de belangrijkste betaalmethode voor bankoverboekingen in Oostenrijk en zeer populair bij Oostenrijkse klanten. Met Mollie kun je EPS snel integreren en direct beginnen met het verwerken van betalingen. Je betaalt alleen voor succesvolle transacties en er zijn geen verborgen kosten.

Przelewy24
Ondersteunt 165 banden en diverse andere betaalmethodes en is daarmee de meest gebruikte betaalmethode van Polen.

KBC/CBC
Met de KBC/CBC betaalknop kunnen klanten van Belgische banken KBC en CBC eenvoudig betalen. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van Belgie en CBC daarentegen is volledig Franstalig.

Klarna
Klarna is een betaalmethode met diverse mogelijkheden voor uitgestelde betaling. Je betaalt na ontvangst van je goederen. Klarna stuurt je een mail met betaal instructies.