You need to enable JavaScript to use the communication tool powered by OpenWidget

As opmeten van de skelter

Het lijkt misschien een eenvoudige taak: het opmeten van de as. Maar in werkelijkheid is het een cruciale stap als je de juiste skelterwielen wilt vinden.

De as, ook wel de pen genoemd, is het onderdeel waar je het wiel op plaatst. Om te beginnen, haal je het wiel van je mammoet- of bergskelter. Dit wiel zit doorgaans vast met een schroef. Soms kan het wat moeite kosten om het los te krijgen. Een lichte tik met een hamer kan helpen of laat het een nachtje rusten met wat WD-40 om de schroef losser te maken.

Zodra het wiel verwijderd is, pak je een meetlint en meet je vanaf de rand waar het wiel tegenaan schuift tot aan het uiteinde van de as. Dit is de lengte van de as, die je nauwkeurig wilt meten voor de juiste maatvoering.

Na het meten van de lengte, is het tijd om de doorsnede van de as te meten. Dit is de dikte ervan. Leg het meetlint tegen de as om de dikte nauwkeurig te bepalen.

Nu komt het gedeelte waar je naar op zoek bent: het vinden van de juiste complete skelterwielen. Wanneer je door ons assortiment bladert, zul je zien dat we bij elk wiel de asmaten vermelden. Dit helpt je om de perfecte match te vinden voor jouw skelter.

Als deze stappen enige verwarring veroorzaken of als je wat extra hulp nodig hebt, staan we voor je klaar. Neem gerust contact met ons op. Ons team staat paraat om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het vinden van de juiste skelterwielen voor jouw specifieke behoeften.

Het opmeten van de as lijkt misschien een kleine taak, maar het is van groot belang voor het verkrijgen van de juiste skelterwielen die perfect passen en zorgen voor een optimale rijervaring op jouw skelter.”

Hopelijk biedt deze uitgebreide uitleg meer duidelijkheid over het opmeten van de as en het vinden van de juiste skelterwielen.

Onder deze tekst staat een video waarin je kunt zien hoe je dit kunt opmeten

 

 

Rollende Groeten

Banden Blogger