You need to enable JavaScript to use the communication tool powered by OpenWidget
Auto aanhangerband 4.80/4.00-8

Auto aanhanger band 4.80/4.00-8 ook voor skelter en kruiwagen?

Ontdek Onze Robuuste Skelterbanden: Geschikt voor Jouw Auto-aanhanger!

Ben jij op zoek naar skelterbanden die niet alleen supersterk en duurzaam zijn, maar ook veelzijdig genoeg om op jouw auto-aanhanger te gebruiken? Zoek niet verder! Onze speciale skelterbanden zijn de ideale keuze voor avontuurlijke zielen die op zoek zijn naar ongeëvenaarde kracht en duurzaamheid.

  • Kracht en Stevigheid. Onze skelterbanden zijn gemaakt met de meest veeleisende avonturen in gedachten. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardig rubber en kunnen tegen alle soorten terreinen. Of je nu off-road scheurt of door modderige paden rijdt, deze banden blijven sterk en duurzaam, keer op keer.
  • Veelzijdigheid Wat onze skelterbanden echt speciaal maakt, is hun veelzijdigheid. Hoewel ze oorspronkelijk zijn ontworpen voor skelters, hebben ze de kracht en het uithoudingsvermogen om zelfs op jouw auto-aanhanger te worden gebruikt. Dit betekent dat je geen aparte banden meer hoeft te kopen voor verschillende voertuigen. Onze skelterbanden kunnen het allemaal aan!
  • Uitmuntende Grip Of je nu skelterraces doet of zware ladingen op je aanhanger vervoert, een goede grip is essentieel. Onze skelterbanden bieden uitstekende grip op allerlei soorten ondergronden, wat zorgt voor een soepele rit en extra veiligheid, ongeacht de omstandigheden.
  • Langdurige Prestaties Niemand wil voortdurend banden vervangen. Onze skelterbanden zijn ontworpen om langdurige prestaties te leveren. Ze zijn bestand tegen slijtage en gaan langer mee dan veel andere banden op de markt, waardoor je geld en tijd bespaart.
  • Eenvoudige Installatie Je hoeft geen expert te zijn om onze skelterbanden te monteren. Ze zijn ontworpen voor gemakkelijke installatie, zodat je snel weer op pad kunt.

Onze skelterbanden zijn niet zomaar gewone banden. Ze zijn ontworpen met oog voor detail en met specificaties die zorgen voor prestaties en duurzaamheid, ongeacht de uitdagingen die je pad kruisen.

Specificaties van deze band

Profiel: Ons visgraatprofiel is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel. Het biedt uitstekende tractie op verschillende terreinen, of je nu op de skelter zit of een zware lading op je aanhanger vervoert.

Druk: Deze banden hebben een druk van 6 PR (ply rating), wat staat voor hun constructiesterkte. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen zware belastingen en intensief gebruik zonder in te boeten aan duurzaamheid.

Inch: Met een diameter van 8 inch zijn onze banden geschikt voor diverse toepassingen, zowel op skelters als op auto-aanhangers. Ze zijn veelzijdig en passen perfect bij verschillende voertuigen.

Ventiel: Onze skelterbanden zijn verkrijgbaar met zowel gebogen/kromme als rechte ventielen, zodat je de juiste keuze kunt maken op basis van jouw behoeften en voorkeuren.

Type band: Het zijn luchtbanden, wat betekent dat je de bandenspanning kunt aanpassen aan de specifieke eisen van je activiteit. Dit zorgt voor een comfortabele rit en optimale grip.

Bandenmaat: De bandenmaat is 4.80/4.00-8, wat aangeeft dat ze geschikt zijn voor verschillende toepassingen en belastingen.

Maximale snelheid: Met een maximale snelheid van 130 km/u kunnen deze banden zelfs de snelste avonturen aan.

Band breedte (mm): De band heeft een breedte van 115 mm, wat bijdraagt aan de stabiliteit en grip op de weg.

Band diameter (mm): De band heeft een diameter van 420 mm, waardoor ze ideaal zijn voor verschillende soorten terrein.

Draagvermogen (kg): Met een draagvermogen van 340 kg per band, kun je erop vertrouwen dat ze zelfs de zwaarste ladingen aankunnen.

Kortom, onze skelterbanden zijn ontworpen met oog voor kwaliteit en prestaties, en ze worden ondersteund door indrukwekkende specificaties die zorgen voor een veilige en betrouwbare rijervaring, ongeacht de omstandigheden. Maak je klaar voor avonturen zonder grenzen met deze banden die klaarstaan om elke uitdaging aan te gaan!

Skelterband extra sterk 4.80/4.-8

 

Rollende groet, Caroline Lip

Powered by Lip