You need to enable JavaScript to use the communication tool powered by OpenWidget

Banden of wielen kopen in omgeving Zwolle?

Woon je in Zwolle, Hasselt, Wezep, kampen, Dalfsen of Nieuwleusen en ben je op zoek naar Skelterwielen, skelterbanden, Kruiwagenwielen, kruiwagenbanden , Steekwagenwielen, Bolderkarwielen, zitmaaierbanden, sneeuwveeg machine, tuinkar, tuintrekker banden dan ben je bij ons goed. In Dedemsvaart zo’n 35 minuten vanaf Zwolle zitten wij met onze banden en wielen hal. Je als je bovenaan de pagina op Banders klikt kom je op de hoofdpagina en daar zie je alle categorieën aan de linkerkant. Klik je op een categorie dan kan je zelfs nog filteren op bandenmaat of as lengte en as diameter. Zo kan je eenvoudig je banden of wielen vinden. Maar  heb je advies nodig of hulp bij het bestellen dan kan je gewoon even contact opnemen met ons.

Je kunt je wielen en banden bestellen en afrekenen in de shop, dan kunnen we het voor je klaarzetten zodat je het kunt ophalen wanneer het jou uitkomt. Geef dit op tijd aan, zo’n 2 dagen voordat je wilt komen.

je kunt ook langskomen en uitzoeken welke je banden of wielen je wilt aanschaffen. Dan maken we een afspraak want we zijn er niet altijd en het zou jammer zijn als je voor een dichte deur staat.

De webshop is 24/7 geopend dus je kunt ten alle tijde bestellen en thuis laten bezorgen of op een PostNL punt.

Rollende Groet,

Caroline de BandenBlogger