You need to enable JavaScript to use the communication tool powered by OpenWidget
Welk praxis steekwagenwiel moet ik hebben?

Keuzestress? Neem contact met ons op

Goedendag,

Wij vinden het belangrijk dat u met uw vragen altijd bij ons terecht kunt. Aangezien de juiste wielen voor uw skelter vinden niet altijd even gemakkelijk is. Waar moet je op letten? Welk wiel past op mijn skelter? Welke binnenbanden ben ik nodig voor mijn bergskelter? Ik heb een mammoetskelter met lekke banden, welke banden passen erop? Er staat op het rubber : 400-4. Moet er een binnenband in mijn buitenband?

Zo maar een greep uit allerlei vragen die ons dagelijks gesteld worden. En wij met plezier beantwoorden. En wel zo snel mogelijk! U kunt ons bellen. op telefoonnummer 0623124134. Whatsappen kan ook!

Vooral ‘s nachts geven wij de voorkeur aan email 😉 dus mailt u naar : info@skelterbanden.info

Op de website zit een chatfunctie. Rechts onderin beeld. Een groen vakje. Klik erop en praat met ons.

M.a.w. Wij zijn eigenlijk 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar voor uw vragen. Best leuk toch!

Rollende groetjes

Banden blogger