You need to enable JavaScript to use the communication tool powered by OpenWidget
Kruiwagenwiel vervangen van kruiwagen

Kruiwagen wiel vervangen

In 3 eenvoudige stappen!

Het wiel van een kruiwagen is een belangrijk onderdeel en het is noodzakelijk om het te vervangen wanneer het beschadigd is. Gelukkig is het vervangen van een wiel van een kruiwagen een eenvoudige taak die u zelf kunt uitvoeren met behulp van een paar eenvoudige gereedschappen 

Stap 1: Verwijder het oude wiel. u kunt het oude wiel verwijderen door de bouten los te draaien die het vastzitten in de vorken / ophangbeugels. Let erop dat u de bouten niet verliest, omdat u ze later weer nodig hebt. ( tenzij u een bijgeleverde as heeft)

Stap 2: Installeer het nieuwe wiel. Plaats het nieuwe wiel op de plaats van het oude wiel en bevestig het met de bouten die u eerder hebt verwijderd. Zorg ervoor dat het wiel stevig vastzit voordat u verder gaat.

Stap 3: Nu kunt u het wiel testen door de kruiwagen heen en weer te bewegen. En voor en achteruit te rijden.  Als het wiel soepel en zonder enige weerstand draait, is de vervanging geslaagd
In het kort is het vervangen van het wiel van een kruiwagen een eenvoudige taak die u in een paar minuten kunt voltooien. Zorg ervoor dat u de juiste onderdelen en gereedschappen hebt voordat u begint.

Succes!