You need to enable JavaScript to use the communication tool powered by OpenWidget

Project wooden walkbike

Ik werd benaderd door een klant met de vraag of ik mee kon denken voor wielen op het loopfietsje wat hij met de hand gemaakt had voor zijn stoere kleine vent. Na meten en overleggen is het gelukt om geschikte wielen te vinden. En zie hier het resultaat:

Deze foto ontving ik, met een begeleidende email, die ik mag plaatsen van Dhr. Stolwijk:

​Hoi Caroline,
Hierbij het beloofde stukje voor op de website!
Voor het handgemaakte houten loopfietsje voor mijn kleine vent had ik 2 stoere dikke banden nodig, gelukkig snel gevonden in het ruime aanbod van Skelterbanden.info. Helaas was het benodigde product niet op voorraad maar met de hulp van Caroline werd snel een alternatief bedacht en door het meedenken was mijn fietsje nog net op tijd voor zijn verjaardag klaar. Met de banden van skelterbanden Holland Dedemsvaart heeft mijn zoon nu de stoerste fiets van de buurt. Op naar het volgende model voor zijn zus!
​Met vriendelijke groet,