Ben je al klaar voor de sneeuw? Winterbanden ❄️⛄!

Skelterwielen set 4.80/4.00-8

Skelterbanden en skelterwielen voor de skelter

Het zonnige weer is eindelijk aangebroken! De zon straalt volop! Dit weekend wordt het zo warm dat je gewoon naar buiten MOET gaan spelen 🙂

Je zult waarschijnlijk je skelter ook tevoorschijn halen. En het kan gebeuren dat de banden van je skelter lek zijn. Gelukkig verkopen wij deze in onze online winkel. We hebben losse banden voor jouw skelterwiel, maar ook complete skelterwielen. Deze worden opgepompt geleverd, klaar om meteen op de skelter te plaatsen, zodat jij meteen kunt gaan rijden! Hoe weet je welke maat skelterbanden je nodig hebt? Het begint met de bandenmaat, te vinden op de buitenband van jouw skelter. Zie je de cijfers?

Deze cijfers of een combinatie ervan geven de bandenmaat aan. Soms staan er totaal andere cijfers op; dat duidt op een andere bandenmaat. Vind je jouw maat niet? Neem dan even contact met ons op. We helpen je om de juiste bandenmaat te vinden.

Ook belangrijk is de asdiameter en -lengte. Bekijk het filmpje om te zien hoe je de as kunt meten.

Om de lengte van de as te meten, steek je een meetlint door het gat en bekijk je de lengte van dit asgat. Met deze gegevens komen we een heel eind samen.:)

Groeten!