You need to enable JavaScript to use the communication tool powered by OpenWidget
Welk praxis steekwagenwiel moet ik hebben?

Welke band heb ik nodig voor de praxis / gamma rode steekwagen?

Daar sta je dan met een lekke band! Dat is zo balen, want een steekwagen pak je als je m echt nodig hebt. Veel mensen hebben het voordelige rode steekwagentje van de praxis of gamma. En deze gebruik je voor een verhuizing of met dozen en kratten sjouwen. En nu is de band lek, en moet je een nieuwe band hebben, en neem je dan alleen de buiten en binnenband of een compleet wiel? En welk wiel heb je dan nodig voor de steekwagen? Ik ga het simpel voor je houden.

Je wilt allen de band vervangen van de steekwagen:
Je kijkt op de buitenband, daar staat nu op: 4.10/3.50-4. Deze maat hou je aan als je de band zoekt in de webshop. Dan kom je uit op deze band  Daar staat op 3.00-4 maar deze past op deze velg.

Vervang je het complete wiel dan meet je de as even na. De dikte / doorsnede van de as en de lengte van de as. Let op dat als je het wiel bevestigd met een splitpen of borgveer dat je dan tot het gaatje meet waar deze inkomen. Als het goed is meet je 16 mm diameter (ook wel doorsnede genoemd of asdikte) en de lengte is 55 mm. Dan past dit wiel 

Zo eenvoudig is het, maar natuurlijk kan het zijn dat je hierna nog vragen hebt. Stuur dan gerust een berichtje!