You need to enable JavaScript to use the communication tool powered by OpenWidget

Massief wiel 4.00-4 Ø 25 mm

17,50

Artikelnummer: W1018

Steekwagen / Bolderkarwiel 4.00-4 met kunststof velg. Dit wiel is ontworpen voor optimale prestaties en duurzaamheid. Met een kogellager van 25 mm in de velg, biedt dit wiel soepele en efficiënte beweging. De zwarte PU massieve band met ruitprofiel combineert uitstekende grip met minimale rolweerstand, waardoor het geschikt is voor diverse karren en wagens. Bevestig het wiel eenvoudig met deze doppen

Dit wiel past perfect op assen met een diameter van 25 mm en een asgatlengte van 75 mm. Met een indrukwekkend draagvermogen van 125 kg, is het ideaal voor het vervoeren van diverse ladingen. Met een diameter van 29,5 cm en een breedte van 9 cm biedt dit wiel stabiliteit en controle. De maximale snelheid van 4 km/u zorgt voor veiligheid tijdens gebruik.

Kies voor dit Steekwagen / Bolderkarwiel 4.00-4 met kunststof velg en ervaar moeiteloos en betrouwbaar transport voor al jouw behoeften.

Beschrijving

Steekwagen / Bolderkarwiel 4.00-4 met Kunststof Velg

Constructie voor Topprestaties: Dit wiel is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde materialen van goede kwaliteit. De kunststof velg herbergt kogellagers met een diameter van 25 mm, wat zorgt voor soepele beweging, zelfs onder zware belastingen. De zwarte PU massieve band met ruitprofiel biedt de perfecte balans tussen grip en rolweerstand.

Gebruiksgemak en Veelzijdigheid: Het Steekwagen / Bolderkarwiel is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het past naadloos op assen met een diameter van 25 mm en een asgatlengte van 75 mm. Dit maakt het geschikt voor verschillende karren en wagens, waardoor het een veelzijdige keuze is voor uiteenlopende toepassingen.

Indrukwekkend Draagvermogen en Stabiliteit: Met een draagvermogen van 125 kg kun je vertrouwen op dit wiel, zelfs voor zware ladingen. De diameter van 29,5 cm en een breedte van 9 cm bieden uitstekende stabiliteit en controle tijdens het gebruik, wat bijdraagt aan de veiligheid van je transporttaken.

Maximale Snelheid en Onderhoudsgemak: Dit wiel is ontworpen voor veiligheid met een maximale snelheid van 4 km/u. Bovendien vereist het minimaal onderhoud, waardoor je je kunt concentreren op de taken die voor je liggen.

Duurzaamheid en Kwaliteit: Ons wiel is gebouwd om lang mee te gaan en te presteren, waardoor het een kosteneffectieve keuze is op de lange termijn. We hanteren normen voor duurzaamheid en kwaliteit in onze productieprocessen.

Toepassingen en Veelzijdigheid: Dit wiel is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder steekwagens, bolderkarren en meer. Het is de ideale keuze voor huishoudelijk en professioneel gebruik.

Klanttevredenheid: Klanten geven aan dat het grootste voordeel van dit wiel is dat de band niet meer lek gaat.

 

Specificaties

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Bandenmaat

4.00-4

As gat Ø mm

25

Naaflengte mm

75

Profiel

Ruit

Inch

4

Velg

Kunststof

Lager

Kogellager

Type band

Massief

Band breedte mm

90

Band diameter mm

295

Draagvermogen kg

125

Maximale snelheid

4

Gerelateerde producten

Andere suggesties…

 • Binnenband met krom ventiel bocht 4.00-4

  Binnenband 4.00-4 gebogen ventiel

  5,75
 • 4 bergskelter banden 4.00-4 en mammoetskelter

  4 x binnen + buitenband 4.00-4 noppenprofiel

  62,50
 • 4 wielen metalen velg met kogellager 25 mm Ø 4.00-4

  97,50
 • 4 massieve wielen 4.00-4 met 25 mm as diameter

  4 wielen 25mm anti lek 4.00-4

  65,00