You need to enable JavaScript to use the communication tool powered by OpenWidget

Binnenband 4.10/3.50-5 gebogen ventiel

8,50

Artikelnummer: A14

Binnenband 4.10/3.50-5 met gebogen/krom ventiel, een betrouwbare keuze voor verschillende voertuigen en toepassingen. Of het nu gaat om scootmobielen, trailers, tuinapparatuur of lichte transportmiddelen, deze hoogwaardige binnenband staat garant voor duurzame prestaties. Met zijn soepele en comfortabele rit zorgt deze binnenband ervoor dat je moeiteloos kunt bewegen en genieten van mobiliteit, terwijl hij tevens efficiënt transport van goederen en ladingen mogelijk maakt. Vertrouw op de kwaliteit van deze binnenband voor een veilige en optimale bandenervaring bij al je toepassingen

Beschrijving

Ontdek de Veelzijdige Binnenband 4.10/3.50-5 met Gebogen/Krom Ventiel

De binnenband 4.10/3.50-5 met gebogen/krom ventiel is een veelgebruikt onderdeel in verschillende voertuigen en toepassingen. Deze hoogwaardige binnenband biedt betrouwbare prestaties en wordt ingezet in diverse situaties.

Ideaal voor Scootmobielen

Deze binnenband is een favoriete keuze voor scootmobielen, die essentiële mobiliteitshulpmiddelen zijn voor mensen met beperkte mobiliteit. Met de binnenband 4.10/3.50-5 genieten gebruikers van een soepele en comfortabele rit, waardoor ze gemakkelijk kunnen bewegen en genieten van hun mobiliteit.

Perfect voor Trailers

Trailers vertrouwen op de duurzaamheid en veerkracht van deze binnenband voor diverse toepassingen, zoals het transporteren van goederen, bagage en tuinapparatuur. Het biedt betrouwbaarheid bij het vervoer van ladingen en zorgt voor een efficiënt transportmiddel.

Geschikt voor Tuinapparatuur

In tuinapparatuur, zoals handkarren en tuingereedschap met banden van de maat 4.10/3.50-5, zorgt deze binnenband voor betrouwbare prestaties bij het onderhouden van tuinen en gazons. Het draagt bij aan een effectieve tuinervaring.

Ideaal voor Lichte Transportmiddelen

De binnenband 4.10/3.50-5 is ook een uitstekende keuze voor diverse lichte transportmiddelen, zoals kleine handkarren, kruiwagens en andere mobiele apparatuur. Het draagt bij aan een moeiteloos vervoer van verschillende materialen en gereedschappen.

Let op dat de binnenband met het gebogen/krom ventiel een essentieel onderdeel is van het bandensysteem. Zorg ervoor dat je de juiste maat binnenband gebruikt voor de bijbehorende buitenband om de optimale prestaties en veiligheid te garanderen bij al je toepassingen. Het draagvermogen staat op de buitenband, dit is leidend.

Specificaties

Extra informatie

Gewicht 0,4 kg
Bandenmaat

4.10/3.50-5

Ventiel

Gebogen / krom

Inch

5

Gerelateerde producten

Andere suggesties…

 • Aanbieding! Kruiwagenwiel met metalen velg kogellager

  Kruiwagenwiel luchtband metalen velg 4.80/4.00-8

  Oorspronkelijke prijs was: €19,95.Huidige prijs is: €16,50.
 • starlock snelborgkap snelborger dop

  Dop, starlock, snelborger met kap, afdekdop 20 mm Ø

  1,25
 • Camouflage leger zeil 2 x 3 meter 6 vierkante meter

  Camouflage afdekzeil 2 x 3 meter 6m2

  8,95
 • band + binnenband 4.10/3.50-5

  19,95