Bolderkar / steekwagenwiel 2.50-4 plat loopvlak

19,50

Bolderkar, steekwagen of skelterwiel 2.50-4 met plat rijvlak. Deze binnen- en buitenband is gemonteerd op een kunststof velg met naaldlager. Het as gat is 20 mm diameter en de lengte van het as gat is 75 mm. Het wiel word opgepompt geleverd.

Let op: heeft u een inklapbare bolderwagen of bolderkar? Deze heeft meestal een andere as afmeting. Meet u even het asgat op voordat u bestelt?
Dit doet u door het wiel eraf te halen (wat toch al moet om hem te vervangen :)) En dan de centimeterband, liniaal of rolband tegen de as aan te houden voor de diameter. Om de lengte van de as te meten legt u het meetlint erop tot hoever het komt.

Doe dit echt even want dit wiel past bijna NOOIT op inklapbare bolderkarren! Bedankt. 🙂

Uitverkocht

Beschrijving

Inklapbare bolderkar en wiel 2.50-4. De inklapbare bolderkarren zijn super handig alleen als de band lek gaat heb je een probleem. Nou is het gehele wiel in 1 x vervangen heel fijn, alleen voordat je dat doet moet je het wiel met de lekke band eraf halen en de as opmeten. Dan bedoel ik de pen waar het wiel op komt. Deze verschilt vaak van het wiel in de webshop. De diameter van het as gat van dit wiel is 20 millimeter en de lengte van het asgat is 75 millimeter. Heeft de as een andere afmeting? Geen paniek, je kunt dan de band vervangen. Je haalt de oude band van de velg af en zet deze band erop. Let erop bij het oppompen als je de band tussen de ophang beugels hebt, dat je het ventiel begeleidt. Zodat hij niet te ver uitsteekt. Dus je duwt hem tijdens het oppompen naar binnen, zodat het ventiel dichtbij de velg zit.

Specificaties

Extra informatie

Gewicht 1.8 kg
Bandenmaat

2.50-4

Inch

4

Lager

Naaldlager

Profiel

Blok

Velg

Kunststof

Druk

2 PR

Type band

Luchtband

As gat Ø mm

20

Naaflengte mm

75

Maximale snelheid

10

Band diameter mm

218

Band breedte mm

64

Wiel diameter mm

212

Draagvermogen kg

75