You need to enable JavaScript to use the communication tool powered by OpenWidget

Verloop nippel

3,25

Artikelnummer: Q1050

Wil je een binnenband oppompen met een fietspomp? Draai deze verloopnippel op het ventiel, sluit de fietspomp aan op het verloopnippel. Dan kan je de band oppompen. Het verloopnippel wil zeggen dat het ventiel verloopt van auto ventiel naar fietsventiel.

 

Beschrijving

Nooit meer gedoe met het oppompen van een binnenband met een fietspomp! Met ons handige verloopnippel wordt dit een fluitje van een cent.

Hoe werkt het? Simpel! Draai het verloopnippel op het ventiel van de binnenband en sluit vervolgens de fietspomp aan op het verloopnippel. Dankzij dit slimme ontwerp kan je moeiteloos de band oppompen, zonder stress of vermoeide handen. Maar wat maakt ons verloopnippel zo speciaal? Het is de perfecte oplossing omdat het ventiel verloopt van een autoventiel naar een fietsventiel. Hierdoor kunnen fietspompen eenvoudig worden aangesloten op autoventielen, zonder dat je een aparte adapter nodig hebt. Of je nu een gemotoriseerde auto, fiets of scooter hebt, ons verloopnippel is een must-have accessoire voor iedereen die altijd klaar wil zijn voor een lekke band. Het neemt weinig ruimte in beslag en is gemakkelijk op te bergen in je gereedschapskist voor onderweg. Dus waar wacht je nog op? Maak het oppompen van je binnenbanden een moeiteloze taak en mis nooit meer een avontuur op de weg. Bestel ons handige verloopnippel vandaag nog en geniet van het gemak en de gebruiksvriendelijkheid die het biedt.

Specificaties

Extra informatie

Gewicht 0,1 kg

Gerelateerde producten