Bij ons koop je alleen wat je nodig hebt! Bespaar geld 👛 Vervang voordelig het wiel van de kruiwagen

Even op avontuur! 🌴 Van 18-27 september zijn we er even tussenuit, maar je kunt gewoon blijven bestellen. We hervatten de verzendingen op 28 september. Bedankt voor je begrip en geduld. Bekijk onze banden en wielen en bestel gerust! 🚗🛍️✨

Band + binnenband 3.50-6 lijnprofiel

19,97

Artikelnummer: T1071

Buitenband met binnenband maat 3.50-6. De binnenband heeft een recht ventiel. De buitenband heeft een lijnen profiel en rijdt daarom mooi soepel. Het draagvermogen van de band is 110 kg.

Beschrijving

Optimaliseer je Kruiwagen of Skelter met de Buitenband + Binnenband Set 3.50-6

Geschikt voor Langzaam Verkeer

Ontdek de Buitenband + Binnenband set, speciaal ontworpen voor kruiwagens en skelters met bandenmaat 3.50-6. Deze bandenset past moeiteloos op elke velg waar nu een band op zit met de specificaties 3.50-6.

Soepel Rijcomfort

Dankzij het lijnenprofiel geniet je van een soepele rit met zeer weinig rolweerstand. Of je nu over ruw terrein rijdt met je kruiwagen of plezier maakt op je skelter, deze banden bieden een comfortabele rijervaring.

Sterk en Betrouwbaar

Deze bandenset is gebouwd om langzaam verkeer probleemloos aan te kunnen. Met een draagvermogen van 110 kg kun je vertrouwen op de sterkte en betrouwbaarheid van deze banden.\

Kortom

Het is een geschikte skelterband en kruiwagenband 3.50-6

Specificaties

Extra informatie

Gewicht 1,2 kg
Bandenmaat

3.50-6

Profiel

Lijnen

Band breedte mm

99

Band diameter mm

326

Druk

4 PR

Inch

6

Type band

Luchtband

Draagvermogen kg

110

Maximale snelheid

10

Ventiel

Recht

Gerelateerde producten