Bij ons koop alleen je wat je nodig hebt! Bespaar geld 👛 Vervang voordelig het wiel van de kruiwagen

Binnenband extra stevig 4.80/4.00-8

7,508,25

Artikelnummer: A37A38

Deze binnenband 4.80/4.00-8 is extra stevig. U kunt kiezen tussen een gebogen ventiel of een recht ventiel. Deze binnenband past in elke band als er nu ook 4.80/4.00-8 op staat. Of een variant van deze cijfers zoals: 400×100 of 400×8 of 4.00-8. U kunt deze binnenband ook in een tubeless band doen die leegloopt maar verder nog intact is, daarmee bedoelen wij geen scheuren of gaten.

 

Beschrijving

Op zoek naar betrouwbare binnenbanden voor je skelter of kruiwagen? Zoek niet verder! Onze binnenbanden van hoge kwaliteit zijn gemaakt van duurzaam rubber dat bestand is tegen slijtage en lekken, waardoor je langer kunt genieten van een veilige en soepele rit.

Met de maat 4.80/4.00-8 zijn onze binnenbanden geschikt voor zowel skelters als kruiwagens, wat ze een veelzijdige keuze maakt voor iedereen die deze voertuigen bezit. En als je een keer een lekke band krijgt, dan kun je deze binnenbanden snel en gemakkelijk vervangen.

We begrijpen dat veiligheid en betrouwbaarheid belangrijk zijn bij het kiezen van een binnenband en daarom bieden wij alleen de beste producten aan. Onze binnenbanden zijn betaalbaar zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit, zodat je kunt rijden met vertrouwen en gemoedsrust.

Dus waar wacht je nog op? Kies voor onze hoogwaardige binnenbanden met de maat 4.80/4.00-8 en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van onze producten. Zo kun je zonder zorgen genieten van het rijden op je skelter of kruiwagen!

Specificaties

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Bandenmaat

4.80/4.00-8

Ventiel

Gebogen / krom, Recht

Gerelateerde producten