You need to enable JavaScript to use the communication tool powered by OpenWidget

Buitenband 2.50-4 plat rijvlak

9,95

Artikelnummer: T1027

De buitenband 2.50-4 met plat loopvlak is een veelzijdige en betrouwbare band die speciaal is ontworpen voor skelters, bolderkarren en steekwagens. Met zijn stevige constructie en duurzame materialen biedt deze luchtband uitstekende prestaties op verschillende terreinen.

Beschrijving

De buitenband 2.50-4 met plat loopvlak is een betrouwbare metgezel voor avontuurlijke kinderen en handige klussers. Deze veelzijdige band is ontworpen om uitstekende prestaties te leveren op verschillende terreinen, waardoor het de ideale keuze is voor skelters, bolderkarren en steekwagens. Met een bandenmaat van 2.50-4, een breedte van 64 mm en een diameter van 218 mm past deze band perfect op jouw voertuig.

Met zijn stevige constructie en duurzame materialen is deze buitenband klaar voor alle uitdagingen die hij tegenkomt. Het platte loopvlak biedt uitstekende grip op zowel verharde als onverharde wegen, waardoor hij soepel over verschillende ondergronden rolt zonder de stabiliteit in gevaar te brengen.

Deze buitenband heeft een maximale druk van 2 PR (Ply Rating), wat staat voor de draagkracht en sterkte van de band. Met een maximale snelheid van 10 km/u en een indrukwekkend draagvermogen van 75 kg is deze band geschikt voor diverse toepassingen.

Of het nu gaat om een spannende rit door de buurt, een avontuurlijke ontdekkingstocht in het bos of het vervoeren van zware ladingen, deze buitenband staat altijd paraat. Zijn robuuste karakter en uitstekende draagvermogen zorgen ervoor dat hij bestand is tegen slijtage en langdurig gebruik, wat hem tot een betrouwbare band maakt voor alle situaties. Of je nu een skelter, bolderkar of steekwagen hebt, deze band past perfect en zorgt voor een soepele en comfortabele rit.

Met deze band haal je de ideale combinatie van duurzaamheid, grip en veelzijdigheid in huis. Of je nu de held van de buurt wilt zijn met je skelter, je kinderen wilt vermaken met een spannende bolderkar rit of zware lasten wilt vervoeren met je steekwagen, deze band staat altijd voor je klaar

Specificaties

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Druk

2 PR

Inch

4

Profiel

Blok

Type band

Luchtband

Bandenmaat

2.50-4

Band breedte mm

64

Band diameter mm

218

Maximale snelheid

10

Draagvermogen kg

75

Gerelateerde producten

Andere suggesties…

 • Bolderkar / steekwagenwiel 2.50-4 plat loopvlak

  19,50
 • Wiel 2.50-4

  Wiel 2.50-4 met 20 mm as Ø lijnen profiel

  17,50
 • Binnenband 2.50-4

  5,75
 • Band voor bolderkar en steekwagen 2.50-4 Banders.nl

  Binnen + buitenband 2.50-4 plat loopvlak

  14,95