You need to enable JavaScript to use the communication tool powered by OpenWidget

Kinder kruiwagen roze

Oorspronkelijke prijs was: €37,50.Huidige prijs is: €34,95.

Artikelnummer: 60

Het Perfecte Speelgoed voor Kleine Tuinierders!

Laat je kleintje op een speelse manier kennismaken met tuinieren met onze vrolijke roze kinderkruiwagen! Speciaal ontworpen voor kleine handjes en grote avonturen, is deze schattige kruiwagen een must-have voor elke jonge tuinier. De kruiwagen heeft een degelijk metalen frame met handvaten. En een kunststof roze bak om alles in te vervoeren.

Waarom kiezen voor onze roze kinderkruiwagen?

🌸 Levendige Kleur: De prachtige roze kleur maakt tuinieren extra leuk en aantrekkelijk voor kinderen.

🌸 Duurzaam & Veilig: Gemaakt van hoogwaardig en kindvriendelijk materiaal, waardoor hij bestand is tegen intensief speelplezier.

🌸 Perfect Formaat: Ideaal voor kinderen, lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren, zodat ze zonder moeite hun schatten kunnen vervoeren.

🌸 Stimuleert Creativiteit: Helpt kinderen hun fantasie te gebruiken terwijl ze spelen, leren en hun eigen kleine tuinprojecten ondernemen.

🌸 Veelzijdig Gebruik: Niet alleen voor de tuin! Ook perfect om speelgoed, zand of zelfs huisdierenspulletjes te vervoeren.

Laat de avonturen beginnen!

Geef je kind het cadeau van spel, leren en eindeloos plezier met onze roze kinderkruiwagen. Bestel vandaag nog en laat de kleine groene vingers bloeien!

Beschrijving

Specificaties

Extra informatie

Gewicht 11 kg

Gerelateerde producten