You need to enable JavaScript to use the communication tool powered by OpenWidget

Kruiwagenwiel met luchtband 4.80/4.00-8 rood

19,50

Artikelnummer: W1001Q1044

Ontdek ons 4.80/4.00-8 kruiwagenwiel, een betrouwbare metgezel voor dagelijkse klussen. Hoewel dit wiel niet tot de topklasse behoort wat betreft kwaliteit, biedt het wel degelijk functionaliteit voor een schappelijke prijs.

Met een draagvermogen van 125 kg en een stevige constructie is dit wiel geschikt voor uiteenlopende taken. Het blokprofiel en de kunststof velg maken het geschikt voor verschillende ondergronden, maar verwacht geen prestaties op het niveau van de duurdere varianten.

Dit wiel is een praktische keuze voor wie op zoek is naar een budgetvriendelijke optie. Hoewel het niet de hoogste kwaliteit biedt, zal het zijn taken verrichten tegen een vriendelijk prijskaartje. Voor lichtere toepassingen en incidenteel gebruik kan dit wiel een hele geschikte optie zijn.

Beschrijving

Het Budget Wiel: Een Simpele Krachtpatser voor Alledaags Gebruik

Soms draait het leven om het vinden van die perfecte balans tussen kwaliteit en kostenbesparing. En dat is precies waar het Budget Wiel zijn kracht toont. Dit wiel is geen kolos van onverwoestbaarheid, maar eerder een betrouwbare metgezel die zich richt op de essentie van functionaliteit.

Wanneer je dit wiel voor het eerst in handen hebt, voel je meteen de lichtheid ervan, een eigenschap die onverwacht samengaat met zijn vermogen om te presteren. Voor diegenen die op zoek zijn naar een wiel dat niet alleen betrouwbaar is, maar ook vriendelijk voor de portemonnee, is dit een ware ontdekking. Wil je de handvaten ook vrvngen dan zijn deze witte harde, of deze zwarte zachte handvaten geschikt voor kruiwagens

De veelzijdigheid van het Budget Wiel is zijn grootste troef. Of je nu bezig bent met klussen in en rond het huis, op een boerderij werkt of zand moet sjouwen, dit wiel staat paraat. Van het verplaatsen van tuingereedschap tot het ondersteunen van dagelijkse huishoudelijke taken, dit wiel komt goed van pas. Het manoeuvreert soepel door verschillende terreinen, of het nu gladde vloeren betreft of licht oneffen oppervlakken, waardoor je werk gemakkelijker wordt zonder de bank te breken.

Zijn eenvoudige, no-nonsense design maakt het ook tot een favoriet onder degenen die waarde hechten aan directe functionaliteit. Het is een wiel dat niet pocht met onnodige extra’s, maar zich concentreert op het leveren van wat essentieel is – betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

Voor sommigen kan de term “budget” verkeerd begrepen worden als een teken van mindere kwaliteit, maar dat is zeker niet het geval met dit wiel. Het is eerder een slimme keuze voor diegenen die begrijpen dat waarde niet altijd synoniem hoeft te zijn aan een hoog prijskaartje. Het biedt precies wat nodig is, zonder overbodige franje.

Kortom, het Budget Wiel is een eenvoudige, doch robuuste metgezel voor dagelijks gebruik. Het bewijst dat kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand kunnen gaan, zonder de prestaties uit het oog te verliezen. Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner die je niet in de steek zal laten en tegelijkertijd vriendelijk is voor je portemonnee, dan is dit het wiel dat je nodig hebt.

Specificaties

Extra informatie

Gewicht 2,4 kg
Bandenmaat

4.80/4.00-8

As gat Ø mm

20

Naaflengte mm

75

Profiel

Blok

Band breedte mm

90

Band diameter mm

390

Bijgeleverde as

130

Draagvermogen kg

125

Druk

2 PR

Inch

8

Velg

Kunststof

Lager

Naaldlager

Maximale snelheid

10

Gerelateerde producten

Andere suggesties…

 • Set 2 kruiwagen handvaten zwart

  Kruiwagen handvaten zwart 2 stuks

  2,99
 • Aanbieding!

  Kruiwagenwiel massief anti-lek kunststof velg 4.80/4.00-8

  26,50
 • Camouflage leger zeil 2 x 3 meter 6 vierkante meter

  Camouflage afdekzeil 2 x 3 meter 6m2

  8,95
 • Extra stevige binnenband 4.80/4.00-8

  Binnenband extra stevig 4.80/4.00-8

  7,508,25