You need to enable JavaScript to use the communication tool powered by OpenWidget

Skelterwiel 25 mm as 75 mm lengte 4.80/4.00-8

19,50

Navigeer soepel en zonder moeite met ons veelzijdige skelterwiel met luchtband in de maat 4.80/4.00-8, nu beschikbaar voor diverse voertuigen zoals skelters, boottrailers, karren en meer! Het wiel is voorzien van een duurzame kunststof velg en een betrouwbaar naaldlager van 25 mm doorsnee en 75 mm lengte, met een indrukwekkend draagvermogen van 95 kg. Het unieke profiel minimaliseert rolweerstand, waardoor je geniet van een vlotte en aangename rit, ongeacht de toepassing. Ervaar soepele mobiliteit met dit hoogwaardige wiel, geschikt voor verschillende voertuigen en situaties!

Beschrijving

Stap in een wereld van vloeiende mobiliteit met ons skelterwiel met luchtband in de maat 4.80/4.00-8. Dit wiel is ontworpen voor veelzijdigheid en duurzaamheid in verschillende toepassingen. Of het nu gaat om skelters, boottrailers, karren of andere wagens, dit wiel biedt een uitstekende prestatie en betrouwbaarheid.

Met een goede kunststof velg en een naaldlager van 25 mm doorsnee en 75 mm lengte, combineert dit wiel kracht met precisie. Zijn draagvermogen van 95 kg maakt het geschikt voor diverse belastingen en situaties, waardoor het een veelzijdige keuze is voor allerlei voertuigen.

Maar dit wiel is meer dan alleen krachtig – het is ontworpen met aandacht voor detail. Het speciale profiel van de luchtband minimaliseert rolweerstand, waardoor elke rit moeiteloos en vlekkeloos verloopt. Deze eigenschap maakt het niet alleen geschikt voor verschillende voertuigen, maar verbetert ook de algehele rijervaring.

Het skelterwiel met luchtband in de maat 4.80/4.00-8 is een perfect voorbeeld van hoe functionaliteit en gebruiksgemak samenkomen. Het is niet alleen een wiel; het is een partner in soepele beweging, een metgezel die elke rit aangenamer maakt.

Kortom, dit wiel is een symbool van betrouwbaarheid en efficiëntie. Of het nu gebruikt wordt voor avontuurlijke skelters, robuuste boottrailers of andere voertuigen, dit wiel brengt stabiliteit, prestatie en comfort samen in een enkele, onmisbare component. Stap in en ervaar de moeiteloze mobiliteit die dit wiel te bieden heeft

Specificaties

Extra informatie

Gewicht 1 kg
As gat Ø mm

25

Bandenmaat

4.80/4.00-8

Naaflengte mm

75

Profiel

Lijnen

Band breedte mm

90

Band diameter mm

390

Inch

8

Lager

Naaldlager

Draagvermogen kg

95

Velg

Kunststof

Type band

Luchtband

Gerelateerde producten